Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם =]

אני מעוניין לקנות מע' לרכב..יש לי מיצובישי סופרלנסר שנת 97'

אם אפשר בקשה מקומות אמינים לקנות מהם..וגם איזה סוגים אתם ממליצים לי של החלקים הבאים:

רמקולים, באס, מגבר אם צריך ורדיודיסק (עם MP3 אין צורך בUSB אבל שיהיה AUX)

שיהיה בקשה דברים טובים..אבל לא הכי טובים..שיהיו דברים ממוצעים ואם אפשר שלא יעלה על 2000-2500 שקל

אשמח לעזרה

תודה =]

פורסם

מה הדרישות שלך מהמערכת איכות או עוצמה?!

האם יד שניה בא בחשבון?

התקציב כולל התקנה ?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

^^^^^^

יד שנייה לא בא בחשבון

התקציב לא כולל התקנה

ואני רוצה שיהיה איכותי...אבל שיהיה גם חזק..שלא יהיה איכותי ושאני לא יוכל לשמוע ממש חזק

פורסם
^^^^^^

ואני רוצה שיהיה איכותי...אבל שיהיה גם חזק..שלא יהיה איכותי ושאני לא יוכל לשמוע ממש חזק

להבנתי אותך כאן

קומפוננט מורל פולס 550 שקל

מגבר מאק אודיו Z4200 1100 שקל

HU (רדיו דיסק) פיוניר 6950IB 1100 שקל

סאב רוקפורד P1 \ קיקר C12 בערך400 שקל

ס"הכ : 3150 שקל (קצת חרגנו מהתקציב)

מערכת ממוצעת ונחמדה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אני לא בארץ, ולא מעודכן במחירים, שנראים לי זולים קצת ממה שאולי קורה בשוק בארץ.

בכל אופן, קח בחשבון כבלים למערכת, 130-200 שח, התקנה 250-600 , תלוי למי תלך, והנה חריגה על חריגה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמו שנאמר מעלי זאת מערכת הכי בסיסית שיש כמובן שאפשר להשיג רכיבים יותר זולים אבל אתה יודע מה אומרים " מה שזול עולה ביוקר" לכן המלצתי לך מערכת חביבה ביותר

פורסם

אלה אם כן , אתה לא מחפש מערכת בשמיים ופניונר רגיל עושה לך את זה ומספיק אתה יכול לצאת בנזק של 2700 ש"ח כולל התקנה .

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=52970

נניח זה + מורל פולס הינה לך .

חבר'ה לא לקפוץ עלי !!! אני יודע שזה לא משהו ! אבל יש לי חבר שהדבר המגעיל הזה "עשה לו את זה" כן כן .

במקום לקנות משהו ולהשתדרג הוא לא רצה להוסיף על זה עוד כסף וקנה משהו בסנגון ב 2.5K עם כל העניין .

טכלס , מגיעים בסוף לאותה נקודה כמעט בכל דיון , תשמע ותחליט לבד, ואז תבוא ותתייעץ על המוצר שאהבת במיוחד .

ויגידו לך איך ישמעו יותר טוב לפי דעתנו .

אין לי מה להוסיף יותרמ זה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
להבנתי אותך כאן

קומפוננט מורל פולס 550 שקל

פולס אודיו 4400 730 ש"ח

HU (רדיו דיסק) פנסוניק 5301 650 ש"ח

סאב רוקפורד P1 \ קיקר C12 בערך400 שקל + 150 תיבה בבניה עצמית.

ערכת התקנה הכי פשוטה 150 ש"ח

התקנה יכולה להגיע אפילו ל450 תלוי איפה.

ס"הכ : 2630 שקל (קצת חרגנו מהתקציב) לא כולל התקנה.

מערכת ממוצעת ונחמדה.

עכשיו תראה, כל זאת בניסיון לחסוך, המגבר הרבה יגידו שהוא זבל סיני והשאר יגידו שהוא זהה למאק אודיו. מנסיון שווה את המחיר.

הרדיו דיסק טיפה יותר פשוט אבל הרבה יותר זול.

:-) just smile
פורסם

רק שכחתם פרט קטן, במיצובישי סופר לנסר רמקולים קידמיים בגודל 4 אינטש (אם אני לא טועה).

צריך לבדוק את העיניין הזה כדי שהרמקולים יתאימו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש גם מגברים יותר זולים, ואני חושב שלמערכת התחלתית הם מצויינים!

מ400-700 שקל אפשר למצוא מגבר.

ובישביל רמקולים בסיסיים וסאב רגיל, המגבר יתאים.

פורסם

תודה לכולם

נראלי אני אלך על המע' הראשונה שהציעו לי

רק המחירים של כל אחד לא מובן לי כ''כ...

אם הבנתי נכון הרדיודיסק עולה 1100...והוא עם חיבור USB

אני לא מעוניין בכניסת USB ואסתפק בפיוניר שעולה 600-700 שקל שזה רק עם MP3 וכניסת AUX

עכשיו אם אפשר תהצעה הראשונה

עם מפרט של כל חלק וחלק..ואיפה אני יכול לקנות

ואגב בשביל התקנה..אני יכול להתקין לבד

תודה

• תוכן חדש...