Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחות יסוד:

אין מפתח לאזעקה, אימובילייזר אחד.

יש אחריות למצבר, הוחלף לפני כשנה.

האזעקה בעלת 3\4 ניתוקים,קולדנית, דלתות, מכסה מנוע, בג'ז ואימובילייזר.

שום אור או חשמל לא נשאר דולק לאחר הנעילה בפעם האחרונה, ועברו שעתיים מהפעם האחרונה שהאוטו ננעל.

נתגלו ימני קורוזיה על האלקטרודות.

הגעתי לרכב במטרה להתניע, בהתחלה הוא לא נתן לי לפתוח את האוטו, והאזעקה כאילו איבדה מקולה, ממש מתאמצת להשמיע קול - נשמע בערך כמו רמקול מתחת למים.

אז פתחתי עם המפתח, האזעקה כמובן ניסתה להשמיע את קולה, אבל וויתרה אחרי 3 שניות.

הסויטש לא עבד קרי אין אורות באוטו - אין חשמל.

יש לציין שהקולדנית לא עבדה, השמיע קול אבל ללא תמורה, והלחיצות על כפתור האזעקה לא נתנו כלום, חוץ מסימני גסיסה של האזעקה.

בעזרתה של החברה, הלכתי לכיוון של אין חשמל, וחיברנו כבלים, האוטו חזר לחיים, וכך גם הרעש של האזעקה, הבעיה הייתה להתניע !

משום מה האוטו ננעל, - השערה שלי, היות והמכסה מנוע היה מורם הוא לא נתן להתניע,

את הקולדנית הכנסתי, ואחרי סיבוב המפתח הוא הקפיץ את החשמל ללא התנעה.

השאלה מה אני עושה עכשיו ?

מחר אני הולך לבחור של אזעקות, ליד הבית.

כמה שאלות ? האם אני צריך להחליף אזעקה ? או שיש מפתח שאפשר להתאים ולקנות בנפרד, ואיפה אפשר לשכפל אימובילייזר ?

אין לי מושג איך להתעסק עם זה, אבל השערה שלי, אם אין מפתח, צריך לנתק את הכבל למכסה מנוע ולהשלים מעגל, ולנסות להתניע אז.

הצעות ?

פורסם

דבר ראשון-חובה לציין את הדגם של האוטו ושנתון (גם בכותרת).

דבר שני- מה משמעות "חזר לחיים?"

אם ניתקת את הכבלים אחרי שאורות ואזעקה חזרו לפעול וניסית להתניע בלי הכבלים-שוב רוקנת את המצבר שלא הספיק להתמלא מספיק בשביל להתניע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאחר חיבור כבלים, מערכות ההגנה, האזעקה והאימובילייזר נדרכות (נכנסות לפעולה מחדש) ולא מאפשרות להניע את הרכב.

לכן, יש לחבר כבלים, ואז להקיש את הקוד מחדש, ולנטרל עם השלט או עם מפתח החירום ,את האזעקה.

לעיתים חיבור כבלים "משגע" את מערכות המיגון ויש לבצע להם "ריסט" על ידי ניתוק המחברים עצמם מהמוחות שלהם.

כל זאת בתנאי שאין תקלה מיוחדת, ולאור התיאור שלך, או שיש זליגה (גניבת זרם) מהמצבר, ו/או שהמצבר סיים את חייו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למרות שיש אחריות למצבר, יכול להיות שהוא סיים את חיו.

קודם כל, דגם מיצובישי קולט, שנתון 97.

לאחר החיבור של הכבלים, הקשתי את הקוד, וננתי לאוטו להיות מחובר לפחות 10 דקות לכבלים, ועדיין הוא לא נתן להתניע, לאחר שהקוד הוקש.

ניסיתי את אותה פעולה, לאחר סגירת תא המנוע.

כנראה שהריקון אכן פגע באזעקה באופן כלשהו, הבעיה היא שאני לא יכול לנטרל את האזעקה כי אין לי מפתח. ואני ממש לא יודע להתעסק עם הניתוקים ידנית.

מה אפשר לעשות ? לעתיד האם להחליף את האזעקה, רק לשם המפתח ?

• תוכן חדש...