Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש תוכנה שמדמה מיקסר ( כמו של התקליטנים) - מישהו מכיר תוכנה טובה שיש בה תמיכה לשני כונני ה-CD, כניסה למיקרופון וכו'...?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

וירטואל די ג'י כבדה למחשב שלי, וגם אין עברית.

אני משתמש במדיה מונקי, אומנם פחות פונקציות אבל מנוע החיפוש לא פחות ממדהים (חשוב אם יש לך המון שירים במחשב ואתה מאלתר תוך כדי השמעה) וכמובן יש עברית.

בכל אשר תבחר, שיהיה בהצלחה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
וכמובן אל תשכח ששום דבר לא יהווה תחליף לדבר האמיתי.

בהמון מועדונים עם דיג'ים בין לאומיים ראיתי שמשתמשים בתוכנה בלבד ועוד על מחשב נייד. (אמנם לא ממש התעמקתי באיזו תוכנה)

אז אני לא רואה שום דבר שיכול להגביל אותו אם במועדונים זה "הולך"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי בתוכנה אחרת זה שונה.

ב-VD זה לא בדיוק נוח ו/או יעיל לעבוד בלי ציוד.

אתה בטוח שראית מחשב נייד וזהו?

יכול להיות שהיה שם מיקסר קטן שמסונכרן עם תוכנה.

פורסם

פעם אחרונה שראיתי את זה הייתי בידיוק מאחורי הדיגיי שהיה לו מחשב MACBOOK שמונח מעל כל הלוח עם המיקסר וכל הלחצנים וליד כל זה היה עוד מיקסר עם 2 הכוננים אבל זה היה מכובה ומיועד לדיג'י שמופיע/הופיע אחריו או לפניו.

אגב,, סתם חיטטתי במדיה מונקי, ולא ראיתי אפשרות לתפעל אותה כמו דיג'י אלא רק כמו כל נגן רגיל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מציאות בעיקר יש לו מחשב נייד, 2 קומפקטים לדיסקים שמחוברים למיקסר ורמקולים.

ע"י המחשב הוא שולט בכל צד (בכל קומפקט) ויוצר אפקטים וכו'.

לגבי תוכנה, ממליץ על ATOMIX, תוכנה טובה.

תוריד את המלא יש שם מלא אפקטים.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...