Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים! :)

--

mopa, אתה רואה פה ים שאתה נסחף?

5 מליון בתערוכה בחו"ל? פרנקפורט, שנחשבת לאחת הגדולות בעולם, עומדת על בערך חמישית מהמספר הזה..

5000 בתערוכה בארץ? רק באולם מספר 1 נכנסים בכיף 5000+ איש בלי יותר מידי צפיפות.

המספרים בארץ אולי לא מגיעים ל700-800-900 אלף של התערוכות הגדולות בחו"ל, אבל הם גם לא מסתכמים ב5000 איש.

לפני התערוכה הקודמת, היה ראיון עם המארגן של התערוכה, והוא דיבר על קהל של למעלה מ100 אלף איש בשנים הקודמות.

לא אני זרקתי את המספר 5 מליון, הוא הוזכר בשרשור לפני בתור מספר המבקרים.. אני הקצנתי לצד השני. דובר גם על שני אחוז מ 5 מליון שזה לעניות דעתי יותר ממה שבאמת היה, למרות דיווחים, אבל אני לא נכנס לכיס של אף אחד - אם הגיעו 100,000 זה לא רע, וכל מה שאני בא לומר זה שאין מה לעשות, אנחנו לא ברמות של חול, לא רק פרנקפורט, אפילו תערוכות קטנות יותר סוחבות הרבה יותר קהל ומחזיקות יותר מ-4 ימים, אבל זה ישראל - אז זה מה יש לנו

ההודעה שבגינה נכתבה השורה "למה אתה צועק" נמחקה על בגלל "הודעה חסרת תוכן ובעלת פונט ענק"

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מסכים איתך,כול הקמח מצא הזה עשה לי בחילות:-(.

לדעתי כדאי למארגני האירוע פשוט להירשם לפה,ולהביא מפה אנשים שמעונינים להציג את רכבם תמורת כסף כמובן.

לי לא שמו קמח מצה באייסקפה.

ולגבי הרעיון שלך: אנשים רוצים לראות רכבים חדשים. את רוב האנשים, מזדה 6 חדשה תעניין הרבה יותר מלראות רכב בן7 נדיר ו/או עם התנהגות טובה. "306GTI6? גבר , היה כז אוטו 306 לאח של שכן שלי, מכר אותה ב-9 אלף שקל...." אני אישית נהנה לא פחות ממפגשים טובים. (כמו אירוע ה-4 שנים לפורום).

פורסם

בתור אחד שהיה ב-2004 וב-2006

אין מה לעשות ישראל זה לא חו"ל

כולם יסכימו שעם השנים התערוכה משתפרת ונעשית יותר מעניינת

אני מקווה להגיע...בתקווה שזה ייפול מתי שאני בבית ולא בבסיס

ואגב באתר יש טעות קטנה

יום ראשון זה ה-20/4 ולא 21/4...כנ"ל שאר הימים

ואגב, חג הפסח השנה ייצא על יום ראשון,ככה שיום ראשון גם אנשים לא יוצאים לעבוד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כולם יסכימו שעם השנים התערוכה משתפרת ונעשית יותר מעניינת

צר לי לאכזב אותך אבל משנה לשנה התערוכה נהיית יותר יותר ויתר גרועה ופשוטה ,ואני לא סתם אומר זאת כי אני הייתי בכל התערוכות שהיו מהראשונה ואני גם מזמין אותך לבוא ולראות תמונות מאז .

כיום זה יותר תערוכת רכבים שיגיעו ולא כאלה שיצאו לעולם כמו שהיו בשנים לפני 2000 .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תלוי למי. כל יבואן צריך להרים דוכן, כל בעל חברה שרוצה פרסום גם.

יש את העלות של העבודה על הדוכנים, דוגמניות, תובלה של רכבים ועוד המון דברים שאין אפילו אפשרות לחשב.

כל מי שייתן כאן אומדן יהיה לא אחראי.

בערך 300 אלף במטבע אפגאני.

פורסם

הי,

קודם כל זה ממש לא חוכמה להשוות את התערוכה הנ"ל לתערוכות מחו"ל.

דבר שני, בתור אחד שהלך לתערוכות הקודמות- דווקא די נהנתי ואני כן מחשיב עצמי כחובב רכב ואולי דווקא בגלל זה.

אני אישית מברך כל יוזמה שתקדם את התחום המוטורי בארץ ותחשוף כמה שיותר אנשים לעניין.

ובקשר למחירי הכרטיסים= יש תמיד מבצעים כך שאפשר להתארגן על כרטיס במחיר סביר של 60-70 ש"ח, כרטיס למשחק של מכבי פ"ת עולה יותר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי בתערוכה בשנה שעברה, המכוניות היו בסדר גמור. הטענה היא שהיה צפוץ מאוד!

כל הערסים התקבצו בביתן המסכן של מרצדס ולא נתנו לצלם תמונה אחת מבלי שאיזה ערס ידחף לתמונה. אם זה המצב מה יהיה הפעם, כשכל עם ישראל יגיע לתערוכה ב- 4 ימים בלבד? בשאר הביתנים היה צפוף אבל הצלחתי לצלם.

אני אישית כנראה שלא אלך, רק בגלל הצפיפות- זה הורס את הכל. אי אפשר לצלם, אי אפשר לשבת במכוניות ואי אפשר ללכת בשקט בלי שידחפו אותך.

פורסם
תלוי למי. כל יבואן צריך להרים דוכן, כל בעל חברה שרוצה פרסום גם.

יש את העלות של העבודה על הדוכנים, דוגמניות, תובלה של רכבים ועוד המון דברים שאין אפילו אפשרות לחשב.

כל מי שייתן כאן אומדן יהיה לא אחראי.

בערך 300 אלף במטבע אפגאני.

ומי אחראי על מכוניות שאין להן יבואן בארץ? למבורגיני, רולס-רויס וכדומה.

פורסם
ומי אחראי על מכוניות שאין להן יבואן בארץ? למבורגיני, רולס-רויס וכדומה.

שתיהן היו בתערוכה הקודמת, ללמבורגיני אחראי פולקסווגן ולרולס רויס ב.מ.וו.

אני לא יודע אם זו הרמה אבל הפסקתי ממזמן להנות מהתערוכות האלה, בתערוכה האחרונה ב2006 היו 3 "כוכבות": הרולס רויס פאנטום שתכלס מי שראה אותה יודה שזה למעשה טנק, הלמבורגיני שלא היה ניתן להתקרב אליה והמרצדס SLR שתכלס היה שואו מדהים אבל לא ממש התרגשתי.

הכוכבת בשבילי הייתה ללא ספק המקלארן F1

אי אפשר להצטלם מבלי שמישהו יהיה "חייב" לעבור, חלקי רכבים נגנבים, אי אפשר להיכנס לרוב הרכבים ובאלה שכן אפשר להיכנס יושב ילד בן 10 מאחורי ההגה בפביה סטיישן ומדמיין שהוא נהג ראלי, מידע חובבני (גולף משופרת שברשימת השיפורים היה כתוב "אגזוז לחץ"), והרשימה עוד ארוכה...

פורסם

מן הסתם היצרן ולא היבואן. ככה גם רואים שיש חברות שפתאום לכמה ימים יש להן יותר גישה לדגמים מאשר ליבואן, גם אם הוא רוצה.

בשביל שתראו כמה עומס של אנשים יש שם, הנה תמונות שלי מהתערוכה הקודמת. נא להתעלם מהשיער ומ5 קילו בערך.

התמונות דפוקות לגמרי בגלל כמות האנשים.

26-11-2006 16.JPG

26-11-2006 10.JPG

26-11-2006 09.JPG

26-11-2006 01.jpg

26-11-2006 06.JPG

• תוכן חדש...