Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפרק הבא בתוכניתנו "רכב מחליף ראוי לקליאו ספורט בתקציב נדיב בהחלט נולד"...

עולות לגמר ? עוד לא עברו יומיים :-).

אני לא מגביל את עצמי בזמן. התהליך מצידי יכול לקחת גם חודשיים או יותר.

אין לחץ, יש השלמה עקרונית עם החלפה של הקליאו שזה בפני עצמו צעד לא קטן.

לאיזה רכב להחליף ? זאת השאלה שאני מנסה לגבש לעצמי תשובה עליה.

כמובן שאני גם אקח נסיעות מבחן לפני החלטה.

למעשה כרגע אני קצת מתבאס כי ככל שאני נכנס לזה יותר אני מבין את הפשרות שאני אאלץ לעשות במעבר מהקליאו (כמובן לא בכל אספקט אבל בלא מעט אספקטים חשובים).

אין אף מועמדת אידיאלית שקופצת מעל החבורה ומתגבשת אצלי כמשהו שאני מתחבר אליו ורוצה אותו אחרת כבר הייתי הולך על זה.

על רוב הרכבים פה אני מקבל מאנשים (וכתבות) לא מעט ביקורת ומינוסים (לאט לאט אני אבדוק אותם גם בעצמי ואגבש לעצמי דעה).

ניר

פורסם

לא צריך סופרצ'ארג'ר ל NC, אפשר להביא אותה די בקלות לאיזור ה 190 - 200 כ"ס על טהרת השיפורים האטמוספריים מבית מאזדה ספיד.

לדעתי לא תתבאס מזה, זה בטוח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא צריך סופרצ'ארג'ר ל NC, אפשר להביא אותה די בקלות לאיזור ה 190 - 200 כ"ס על טהרת השיפורים האטמוספריים מבית מאזדה ספיד.

לדעתי לא תתבאס מזה, זה בטוח.

אתה יכול לפרט אך?

ומה העלות המשוערת

פורסם

ניר

אין משפט כזה "מחליפה ראויה לקליאו ספורט"

לאחר כל ההמלצות מכל החברים, להלן מה שאני הייתי לוקח (אם לא הייתה לי לאון-4 :-)) בסדר הנ"ל:

1. הולך לקרסו ושם כסף על קליאו 197 חדשה, מתחצף ומבקש ב 150K את ה World Cup שזה יהיה המחיר שלה בארץ אם תגיע ..., בלבן בלבד באם אפשר :roll:
  2. מגאן R26 - כנ"ל, באם מישהו יתעורר אצל היבואן
  3. גולף GTI MK5 ידנית 3 דלתות (מוותר כנראה על הלאון קופרה :shock: המדהימה גם בגלל ביקורות מעט פושרות על התנהגות וגם בגלל שעוד 5 שנים היא תעלה חצי מגולף GTI MK5 לצערי)
  4. מוכר כליה וקונה BMW 33X
  5. לג'ימקנות - C2-VTS חדש, חמוד, אבל "הליכה לאחור" ביחס לקליאו, אולי אם תגיע הVTS דיזל, אפשר לצ'פצ'פ אותה ל 130 כ"ס 26 קג"מ .... אבל היא לא תגיע בהתחשב בהצלחה המסחררת של אחותה לוגמת הבנזין.
  6. מה לא הייתי לוקח: CTR C30 ושאר האופוזיציה לא עושה לי את זה, כנ"ל לא כל הנינג'ות היקרות לתחזוקה ולביטוח, וכנ"ל כל המכוניות הנדירות והאיזוטריות שהוצעו Z350, S2000 וכל מיני אקזמפלרים שיתקעו על חלפים וחוסר ידע במוסכים, גם לא קופר-S שלא שווה את הכסף !!!.

דרך אגב, סיאט הביאו את הלאון טורבו MK2 עם המנוע הוותיק והמוכר 1.8T במחיר מפתה של כ 160K, מעט טיפולי מתלה יכולים להציע רכב מה"ניילון" מדהים במחיר באמת נמוך !!! מציע שתיקח סיבוב התרשמות, יש לרכב ולמנוע הוותיק והאמין המון פוטנציאל ושיפורים זמינים וזולים !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור, זהו באמת המנוע הישן והמוכר בעל ה-20 שסת' או מנוע ה-1.8T החדש עם 16 שתס'?

אני הבנתי שההספק עלה מ-150 ל-160 סוסים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

ההספק אכן עלה ל160 כ"ס. ואם הבנתי נכון מדובר ב16 שסתומים ולא במנוע הותיק עם ה20 שסתומים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הGTI היא החבילה האובייקטיבית הטובה ביותר, כנראה, אבל ממש לא תזזיתית, ויותר מדי מעורפלת בשביל לעשות ג'ימקאנה בצורה סבירה. הCTR תהיה הרבה יותר טובה שם.

הGTI תתן לך פאן אחר מהקליאו - תא נוסעים, מומנט, קלאסה, והיא כן מכויילת לספק כיף ב80 אחוז מהמעטפת. ביתר היא לא כלכך רלוונטית.

בCTR נהגתי בקצרה. היא חדה בהרבה מהGTI, המנוע מרגיש gutless אחרי זה שבGTI, וכרכב ליומיום או כנקודת פתיחה לשיפורים כלשהם הGTI תהיה הרבה יותר טובה (לשיפורים היא עדיפה בגלל המנוע המוגדש והזמינות בעולם בכלל ובארה"ב בפרט, מה שגרר שוק AFTERMARKET מרשים מאוד).

אני חושב שהדבר הכי מגניב זה המיני קופר S, בלי ספק. היא היחידה שתזכיר את הקליאו במשהו. היתר פשוט גדולות וכבדות מדי. אם אתה מחפש כיף יומיומי, קארטינג לרחוב, זו האופציה היחידה שלך. היא גם תתן אופציה עם שאר רוח בשימוש יומיומי, בניגוד לSTI\איבו.

ואם לא, אז הליאון קופרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ניר

אין משפט כזה "מחליפה ראויה לקליאו ספורט"

לאחר כל ההמלצות מכל החברים, להלן מה שאני הייתי לוקח (אם לא הייתה לי לאון-4 :-)) בסדר הנ"ל:

1. הולך לקרסו ושם כסף על קליאו 197 חדשה, מתחצף ומבקש ב 150K את ה World Cup שזה יהיה המחיר שלה בארץ אם תגיע ..., בלבן בלבד באם אפשר :roll:
  2. מגאן R26 - כנ"ל, באם מישהו יתעורר אצל היבואן
  3. גולף GTI MK5 ידנית 3 דלתות (מוותר כנראה על הלאון קופרה :shock: המדהימה גם בגלל ביקורות מעט פושרות על התנהגות וגם בגלל שעוד 5 שנים היא תעלה חצי מגולף GTI MK5 לצערי)
  4. מוכר כליה וקונה BMW 33X
  5. לג'ימקנות - C2-VTS חדש, חמוד, אבל "הליכה לאחור" ביחס לקליאו, אולי אם תגיע הVTS דיזל, אפשר לצ'פצ'פ אותה ל 130 כ"ס 26 קג"מ .... אבל היא לא תגיע בהתחשב בהצלחה המסחררת של אחותה לוגמת הבנזין.
  6. מה לא הייתי לוקח: CTR C30 ושאר האופוזיציה לא עושה לי את זה, כנ"ל לא כל הנינג'ות היקרות לתחזוקה ולביטוח, וכנ"ל כל המכוניות הנדירות והאיזוטריות שהוצעו Z350, S2000 וכל מיני אקזמפלרים שיתקעו על חלפים וחוסר ידע במוסכים, גם לא קופר-S שלא שווה את הכסף !!!.

דרך אגב, סיאט הביאו את הלאון טורבו MK2 עם המנוע הוותיק והמוכר 1.8T במחיר מפתה של כ 160K, מעט טיפולי מתלה יכולים להציע רכב מה"ניילון" מדהים במחיר באמת נמוך !!! מציע שתיקח סיבוב התרשמות, יש לרכב ולמנוע הוותיק והאמין המון פוטנציאל ושיפורים זמינים וזולים !!!

ליאור

איזה ותיק ואמין.. זה הTFSI החדש שנמצא על הA3 וכו'. מנוע מבריק, בוודאי. אבל גם החדש ביותר של הקונצרן...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...