Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מקצועית על שני הסאבים הללו , בתקווה שאני יידע מה לבחור:-).

בהנחה שהתיבה תהיה סגורה,ואני מחפש באס נקי חזק וכמה שפחות מרוח, הסאבים הם:

INFINITY ref1250w (שאגב לא מצאתי מידות לתיבה בשבילו)

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF1250W&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

ROCKFORD P2

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P212S4&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408

תודה חברים ושבת שלום !:-o

פורסם

שמעתי את אחיו הקטן של הרוקפורד, P1 בתיבה מקורית ודי התרשמתי,את האינפיניטי לא שמעתי בכלל וגם לא שום חוות דעת

בגלל זה שאלתי אם מישהו ממליץ עליו או על הP2 למרות שהאנפיניטי 300 לעומת רוקפורד200 .. .אז מה אתה אומר ?

פורסם

הלכתי לכל חנות באזור שלי (לא שיש הרבה) והסאבים שראיתי או שהם מדגמים גבוהים רצח או סתם חברה לא ידועה..

שמעתי הרבה אבל את שני אלה לא מצאתי באף חנות .

למה התכוונת שהP2 שונה, לטובה או לרעה ?

פורסם

עם איזה הגברה אתה עובד ומה התקציב שלך, יכול להיות שאולי ניתן לך המלצה על סאב טוב יותר מבין השניים?

אם בכל זאת אתה נעול על שניהם, אז לדעתי האישית האיניפינטי טוב יותר, אם היה מדובר בP3 אז מילא, אבל הP2 לטעמי לא מספיק טוב.

כמוכן, אני ממליץ לך על בדיקה של הפיניקס גולד אוקטן R12 והאוקטן ZR12, תמורה מעולה למחיר.

under construction..

פורסם

יש בפורום יד שניה בחור בשם אליאור (MAZDA 3 MAN) שמוכר פיניקס גולד אוקטן R12 עם תיבה ב400 ש"ח.

לדעתי זו תהיה עסקה טובה יותר מהאינפיניטי רפרנס והP2.

ועוד תחסוך כמה לירות:).

under construction..

פורסם

ראיתי בזאפ שהוא 8ohm, והמגבר שלי מ4 עד 2..אפשר הסבר ? עוד משהו קטן לגבי תיבה בכלל, תיבה סגורה תהיה "חלשה" יותר מתיבה פתוחה ??

(אני לא מדבר על דיוק ואיכות ).

פורסם

היתרונות של הפיניקס R אם זה סינגל או דואל הם:

הסאב הוא בעקרון סאב טוב

החברה בעברה יצרנית של סטריאו ועזרי התקנה מהמוערכים בעולם

והכי חשוב שהסדרה הזו הייתה במכירת CLOSE OUT היסטרית בארה"ב ומספר לא מועט של כל מיני סוחרים בגרוש הביאו אותו לארץ לכן המחיר שלו גם שהיה זול ירד עוד יותר בעקבות תחרותיות קשה ביניהם

בגדול סאב טוב ומחיר טוב

לא הייתי ניגש איתו לתחרויות

ולא הייתי מנסה אותו בהתקנות SQ

אבל כן הייתי ממליץ עליו בחום כאופציית התקנה בסטאפ ממוצע

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

לא הייתי ניגש איתו לתחרויות

ולא הייתי מנסה אותו בהתקנות SQ

אבל כן הייתי ממליץ עליו בחום כאופציית התקנה בסטאפ ממוצע

בברכה

D.C

רק משהו קטן שאני לא מסכים איתך דרור.

הפיניקס גולד R10D4 בתיבה של 0.7C^F אטומה,הוא נותן גרף הענות ישר כמעט כמו פלס, כיאה לכל סאב SQ שקיים בקטגוריה הנ"ל.

נכון, הוא לא בדיוק האופציה שהייתי רץ איתה לIASCA אבל בהחלט סאב מצויין.

(כמובן אני מדבר על ה10 אינטש ולא על ה12R או ה12ZR.)

under construction..

• תוכן חדש...