Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך על "מוסך מיקי" שבאזור תעשיה בנימינה ,מול אורט, לפני העליה לזכרון.

המוסך בהנהלה חדשה ואני מכיר גם את הבעלים הקודמים (שאצלם טיפלתי) וגם את הנוכחיים (שאצלם אני מטפל).

מבחינת מקצועיות אין עליהם, מבחינת מחיר לא השוותי אולם אני מניח שלא אמור להיות יקר כל כך ביחס לשאר המוסכים

באזור זכרון בנימינה מה גם שמבחינת אמינות מקצועיות ויושר אני סומך עליהם בעיניים עצומות (עקב היכרות אישית )

תפני למשה או עידן ,תגידי להם מה צריך להחליף ותקבלי הצעת מחיר.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

אם מותר לי, תיקון או הוספה קטנה לדברי דניאל.

"רעש הוא תוצר לוואי של קליפר תפוס". לא במצב ש-may מתארת: "החריקה מופיעה רק בזמן לחיצה על הדוושה תוך כדי נסיעה. כלומר, אין חריקה בלי לחיצה או בעת לחיצה כשהאוטו לא נוסע".

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
מחקתי לעצמי את הציטוט המיותר של ההודעה הצמודה...8)

אמת, אך יתכן מצב בו קליפר תפוס שגורם לשחיקה יתרה בצד אחד גורם לרעש רק בזמן לחיצה על הדוושה, אל תשכח שקליפר יכול להיות תפוס רק מדי פעם (שמתחמם).

בכל אופן אני ממליץ בדיקת מקצוען ולא להמר בפורום על גורם התקלה, רעש יכול להיות רק עניין אקוסטי של התאמת רפידות לדוגמא ויכול גם לרמז על בעייה אמיתית במערכת הבלמים שדורשת תשומת לב מיידית.

פורסם

נכון, ואני כבר הכנתי צלחת פיצוחים למקרה שהויכוח יתארך. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

האבחנות לגבי הקליפרים - אם תפוסים .

ולגבי הרעש מהמיסב - קלות לאבחנה .

בהרמת הרכב במוסך בלבד - בבדיקה כאשר הילוך משולב . מזהים בלחיצה ובשחרור

אם הקליפר תפוס וחימום הבלמים. או רעש דיסקיות - ואז אפשר להחליף או לחרוט צלחות להתאמה (או להישאר איתם)

באותה הזדמנות אפשר לשמוע - אם המיסבים מרעישים וחופש במיסבים .

לגבי הנזילה - רצוי לבדוק ולסדר .

הבעיה הגדולה ביותר - זו הרגשתך לגבי אמינות המוסך .

לכן רצוי לתקן במוסך שחברים .או קרובי משפחה מטפלים. ומרוצים ממנו .

ולהיכנס למוסך עם אדם שמבין קצת במכונאות .כדי להרגיש שאת מקבלת תירגום בזמן אמת ...

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אוקיי, נסעתי עכשיו נסיעה של 40 סה"כ הלוך חזור, נסיעה משולבת (עירונית ובינעירונית) במהירויות שונות, ושמתי לב שהחריקה מהבלמים היא רק במהירות נמוכה - 50 ומטה. כשאני לוחצת ברקס במהירות 70- 80 אין חריקה.

זה עוזר לכם לפענח את הרעש?

דבר חדש: לפעמים אני מרגיה פמפום יחיד כזה בזמן הנסיעה, שמרגיש קצת כמו כשגיר אוטומט מחליף לעצמו הילוך. כאמור אצלי זה ידני אך מרגיש דומה.. הדבר קורה בשני מקרים: עד כה - לפעמים, מיד אחרי שהעברתי הילוך מראשון לשני. עכשיו שמתי לב שזה קורה לעיתים במהירויות שונות מיד אחרי שאני לוחצת על דוושת הגז לאחר שהדוושה הייתה משוחררת קצת.. כלומר במצב נסיעה לאחר שהרפיתי קצת מהדוושה ואז לחצתי שוב פתאום הרגשתי את הפמפום הזה.

אני יודעת שהטורים שלי מכוונים נמוך מדי עד כדי כך שכשהאוטו דולק אך אינו נוסע זה מרגיש כאילו המנוע רוצה להיכבות. דבר ידוע - אני צריכה ללכת שירימו לי את הטורים בהקדם. יכול להיות שזה קשור? ואם לא, למישהו יש מושג ויכול לתת לי רעיון?

לפני שאני הולכת גם עם זה למכונאי שאני לא יודעת אם לסמוך עליו בכלל...

תודה

• תוכן חדש...