Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת ולכן אני זקוק לעזרתכם

ברמת העקרון אני מתחיל מקומפ' HU ומגבר בתור התחלה ולאחר מכן יבוא סאב ומגבר נוסף...

אני אדם שנורא חשוב לו איכות,אבל אני לא רוצה להתפשר יותר מידי על עוצמה לכן אני מחפש משהו בין spl ל-sq אבל שואף יותר ל-sq

אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית כמו טראנס, אלקטרו ואמביאנט

המערכת תותקן בסיטרואן קסרה 99

ה-HU שחשבתי הם:

פיוניר 5900, קלריון dxz276, פנסוניק cqc8303

*אני מחפש משהו עם 2 יציאות למגבר לפחות, כי אני ישתמש בסופו של דבר ב-2 מגברים

*וחשוב לי גם שליטה על סאב(אני לא יודע ממש מה בקשר לקלריון אם יש לו כזאת)

מה הייתם ממליצים מהשלושה או מה הייתם ממליצים במקום בסכום באיזור ה-1000 ש"ח

שאלה: האם יש הבדל גדול בין מערכת שמוציאה 2 וולט לבין 4 וולט?

האם שליטה על סאב כוללת היפוך פאזה?

קומפ+מגבר:

סה"כ תקציב 1500 ש"ח

את המורל פולס לראשונה יצא לי לשמוע לפני שנתיים בערך ונכון להיום יש אותם לחבר,אני אוהב אותם אבל יש משהו בצליל שקצת מפריע לי וחשבתי לנסות משהו אחר משהו שלא יצרום אלא יתן צליל מדויק אבל שישאר עוצמתי ולא יעלם במידה ואני ישים סאב

אשמח אם תאירו את עייניי

בקשר לחיתוך תדרים: היום כל קומפ שהוא 500 ש"ח ומעלה יש לו קרוס שניתן לכוון אותו ידנית?

בקשר למגבר זה כבר תלוי בקומפוננט,אבל בכל מקרה יהיה נחמד אם תמליצו על מגברים נצילים טובים ואיכותיים(2 ערוצים כמובן)

תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

שלום נורקו מה שלומך?

שמח לשמוע שאתה משדרג את המערכת שלך ומאחל לך בהצלחה

עכשיו לגבי HU לעניות דעתי ובהתחשב בכך שאתה שומע בעיקר את סוג המוזיקה שהצהרת עליה אז הייתי מעדיף את הפיוניר

מכשיר מעולה עם הנדסת אנוש מבריקה וסאונד "שכונה" במובן החיובי

לגבי סט קומפוננט ומגבר

במגבלות הסכום של סביבות ה-1500 ש"ח (קח תן 100-200 למעלה או למטה) אני ממליץ לך בחום לבדוק את סט קומפוננט

"DLS" סדרת BA או CA מעריך את זה בסביבות ה-700-800 ש"ח

מגבר 2 ערוצים טוב ונציל לקומפוננט יכול להיות נחמד "סוליד אודיו" דגם F-2 שיודע לעשות 2X50 rms ב-4 אוהם

עלות של סביבות 600-700 ש"ח

כמובן שהרבה יחלקו על דעתי ומראש אני אומר לך שיש המון אופציות נוספות במחיר הזה ובכל אופן אני ממליץ מאוד על הקונסטלציה הזו אני שמעתי את זה עובד וזה עובד מצוין ומייצר צליל מאוד מעניין נכון מדויק וחד

בברכה

earthquake sound frik

פורסם

תודה רבה לך, פירטת את דעתך בנימוק ואני יקח בחשבון את ה-dls.

יש משהו שאתה מכיר שבא למפגשים עם הסט הזה?

או לחילופין, חנות שניתן לשמוע בה באזור הדרום, מרכז?

כשאתה אומר "שכונתי", למה אתה מתכוון?

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תוכן חדש...