Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אציין שהרכב נבדק ב-מ.מ.מ חיפה. הם קפדנים מדי? ככה זה היה נראה.

1. באתר של הונדה הכנסתי מס' רכב ונאמר שצריך לעשות טיימינג ב-100. עשו טיימינג לפני 3.5 שנים, ב-83K. הבוחן אמר שצריך לעשות כי יש רעשים מהרצועה. אני מכיר כסת"חים - ורעש מרצועת טיימינג זה חדש לי! (רעש שסתומים קראתי). לדעתכם, נעשה? אפשר לפתוח מכסה טיימינג ולראות מה המצב?

2. הבוחן אמר שצריך להחליף בולמ"זים. נשענתי על הרכב , נענעתי, הם לא נראים גמורים. הרכב לא מתנדנד מעל במפים וסדקים בכביש ומרגיש יציב. אני חושב שלא אחליף.

3.פלאגים של NGK מתאימים?

4. לגבי תושבות מנוע וגיר - הבוחן אמר שצריך להחליף. לגבי נקישות מהגיר - בכל ההונדות 96-7 שנסעתי (וגם בשלנו) - היו לא נקישות, אלא העברות עם טיפה השהיה, 'מרגישים' את ההילוך עובר. זה סביר? אולי התושבת גיר תקינה?

5. לגבי התושבות מנוע- הרכב לא רועד בכלל בניוטרל, וגם כשלוחצים על המצערת במכה ומשחררים במכה הרכב לא מתנדנד. איך להמשיך?

6. בבדיקות גזים יצא 1.170. הם זה חריג מדי? תוסף יכול לסדר? הרכב לא מעשן בכלל!

7. חביב ואחרון - באתר של הונדה כתוב לשים שמן סינטטי. זה נחשב יותר יקר מ-1/2 סינטטי?

תודה :)

חוץ מזה הרכב חביב, די חסכוני ממה שראיתי, זריז אבל - ההגה איום ונוראי!!. (נסעתי לראות את הרכב בחיפה על הוולקן שלי - איזה הבדל!). אגב - הצלחתי למצוא דגם עם ABS - כמעט בלתי אפשרי למצוא! (כמה בעלים אמרו לי בפירוש שהם היו מעדיפים סנרוף). שמח שלא התפשרתי בזה.

• תוכן חדש...