Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לאחרונה רכשנו ברלינגו מודל 2004,

ואנחנו מחפשים תחנת דלק זולה שיהיה אפשר לתדלק בה באופן קבוע באזור ראשל"צ.

מנסיונכם, באיזה תחנה הכי כדאי לתדלק בסולר שהמחיר שם יהיה הנמוך והמשתלם ביותר.

תודה מראש ויום טוב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ש.י.א אנרגיה ברחוב לזרוב באזה"ת ראשל"צ מוכרים 98 במחיר מאוד נמוך וגם 95 בהנחה נחמדה.

תבדוק כמה עולה סולר ותברר גם כמה הנחה נוספת מקנה כרטיס ההנחה שלהם (בבנזין הוא כרגע נותן 10 אגורות הנחה מהמחיר במשאבה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ידוע לי שאכן התחנה מאד זולה, אני מתדלק את ה jetta שלנו שם רק ב 98 במחיר של 95.

ידוע לי מה מחיר הסולר שם, חשבתי אולי מישהו מכיר מקום זול יותר.

ושאלה נוספת שמאד מענינית אותי.

איך 98 עולה שם כמו 95, ואתה עוד מקבל שטיפה חינם+ עיתון לא חשוד טיפה?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לפני מספר שנים הייתי כתבה על התחנה הזו בקולבוטק שהיא מוהלת דלק עם מים, אני הייתי ממליץ להתרחק מהתחנה הזו.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

אתה בטוח שמדובר בתחנה הזו?

היא מופיעה ברשימה של משרד התשתיות של תחנות חוקיות, ואני ממלא שם כל הזמן ואין השפעה לרעה על הרכב עד כמה שאני יכול לדעת.

zuzut - שאלת אותם על כרטיס ההנחה? בבנזין הוא משתלם מאוד, אתה משקיע 10 ש"ח חד פעמי וחוסך כמה שקלים בכל תדלוק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני אומנם לא בטוח לגבי סולר מוזל,

אך אתמול בלילה נכנסתי לתדלק סכום קטן (50 ש"ח) בתחנת "דלק מיקה" בראשון לציון וקיבלתי שירות מצויין (שטפו לי את השמשה והציעו לי קפה\ברד).

• תוכן חדש...