Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אלרו שנת 2000 מנוע 3400 80000 קלומטר ומטופל בחברה (יד ראשונה) , לפעמים הרכב לא מניע ללא קשר למצב מסוים (בוקר ערב קיץ חורף וכו') נורית PROTECCION נידלקת ואז צריך לחכות 10 ד' ולנסות עוד פעם . יכול להתניע ויכול לא להתניעה, ושוב תדלק נורית PROTECCION ושוב לחקות 10 ד' . לפעמים נורית PROTECCION נדלקת בזמן נסיעה אבל המנוע לא ניכבה. הבעיה הזאת נמשכת כבר שנה וחצי כבר עבר הרכב מס' טיפולים והוחלפו פלגים והחוטים של הפלגים. לאחר טיפול התופעה מופיעה פחות אבל לא נעלמת.

ישנה בעיה נוספת פעם בחודש אני מוסיף 1ליטר מים (ירוקים) למערכת הקירור ולא רואים לאן נעלמים המים .(אין מים בשמן ,אין קצף לבן בשמן).

תודה על העזרה :-)

פורסם

חוסר אפשרות הנעת הרכב והנורה הנדלקת, מורים על תקלה באימבילייזר המקורי שבמכוניתך.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה להפנותך למקום טוב ומקצועי לאתור ופתרון התקלה.

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...