Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה אז זה העניין ... הייתם צריכים להגיד לפני.

להראות כאילו הרכב לא עבר הרבה שינוי ... לא משהו מטורף ושיכול להיות בכל רכב.

תגיד מה סכום הרכיבים שיש שם ?

אפשר לקבל פירוט בבקשה ?

תודה מראש ובהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שעות העבודה על הרכב הכוללות את החיווט "למניעת רעשים"חיוט איכותי ברמה גבוהה ,פירוק דלתות ואיטום פנים הדלת והחלק החיצוני ולהגיע לאיטום מקסימלי ,בניית הסאאב הן ההתאמה בין הרכב לסאאב(MDF בעובי 28 מ"מ+פיבר)ע"מ להגיע לגימור איכותי,בניית העמודים וריפודם ,בניית תושבת לרדיו ,כל אלה לוקחים הרבה זמן וגם זה דבר שצריך לקחת בשיקוליי ההתקנה אזיי שהעלות של המוצרים לא תמיד היא הכבדה במחיר.

חג שמח

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
נכון מאוד למפגש הרכב יגיע יש עוד המון כיוונים לעשות זה עדיין לא גמור פיקס יש גם עוד מקצה שיפורים אבל זה כבר הפתעה{ את זה כבר לא מגלים לכול אחד} אהיו עוד הפתעות תהיו בתוכים:lol:.

ןלכול מי שדשעל לגבי הסב אני לא יכול להשמיע לכם אותו על המחשב בוא נגיד שלמיפגש הבא היה סיבה מספיק טובה לכולם להגיע:twisted::lol:

איפה?? או שפיספסתי משהוא? נירא לי חצי פורום היה מגיע :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עבודה נהדת ומאוד מושקעת אבל...הייתי מצפה מרכב תצוגה להראות הרבה יותר גרנדיוזי ולא כמו רכב שנעשתה בו התקנה פשוטה (יחסית לרכב תצוגה).

IBIZA 20vt

פורסם

סליחה!

הרכב אמור להיות רכב "תצוגה". לפחות כך, העסק שלכם מפרסם אותו בכותרת הת'רד הישן הזה, בליווי תמונות מעוטרות בלוגואים ענקיים וצעקניים..

רכב תצוגה, כשמו כן הוא, אמור להיות רכב תצוגה, ולא אמור להיות משתתף בתחרות SQ, או בכלל להשמע מעולה. לפעמים ההיפך בדיוק! מקסימום לעשות הרבה מאד רעש כדי למשוך מבקרים בתערוכה או בתצוגה, שיראו ויתרשמו מכך שהוא "גרנדיוזי ונוצץ", לא פחות.

ואז יראו את הלוגואים של החברות או המתקין או שניהם, וקיבלנו פרסומת כמו שצריך. אפשר גם לזרוק ליד פלאיירים או כרטיסי ביקור להשלמת המשימה..

הנה רכבי תצוגה של אודיו ברכב, גרנדיוזיים ונוצצים, שאני מוכן להתערב ששומעים בהם בעיקר הרבה מאד רעש, ולא סאונד איכותי:

20070112182624.jpeg

SCBN8301913_car_010.jpg

04-03-2.jpg

SCBN8301926_car_013.jpg

car-audio-speakers.jpg

carstereo.jpg

נכון, הושקעה עבודה, הושקע זמן, באמת כל הכבוד. אבל התואר "רכב תצוגה" מחייב הרבה יותר.. כן, גם בישראל.

פורסם

יש רכבי תצוגה, ויש רכבי הדגמה :)

מי יודע במה בחר הנ"ל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני הייתי מצפה ממורל קצת השקעה ומצפה מאפי 4X4 קצת שכנוע ללקוח (מורל) בלהשקיע יותר

זה מעצבן שחברה כמו מורל לא מרשה לעצמה קצת להתפרע בהתקנה .

כי אם זה רכב תצוגה שמורל פירסמו באחת התערוכות, הייתי כבר מביא את הרכב שלי ומייצג את מקנטוש :-D

פורסם

אני לא רוצה שיתקבל הרושם כאילו איני מעריך את ההשקעה בזמן ואת העבודה הזו, בפרט שהיא באה מחובבי התחום עם אהבה למקצוע. אבל שני דברים מפריעים לי.

א. התיזמון האומלל של הקפצת הת'רד.

ב. ההיתממות.

לפתח את נושא התיזמון, יהיה נמוך מדי ואתעלם מכך.

לגבי ההיתממות:

נכון אליקו, שישנם רכבי הדגמה, שאינם בהכרח למטרות שואו-אופ, ונכון שלאורך השירשור הזה נשמעו ונאמרו משפטים ברוח זו, שרצו לשמור על המקוריות, ולתת לאנשים שישבו ויתרשמו מיכולתם של הרכיבים. הכל טוב ויפה, אבל רבותיי, באמת.. אלו שני מטרות שונות לחלוטין, הסותרות זו את זו על פי רוב. רכב נוצץ לתערוכה כמעט בהכרח יישמע רע בגלל מגבלות - או דרישות - אסטתיות, שנתבקשו ע"י מעצב/גרפיקאי וכו', ורכב שנשמע מיליון דולר כדי ליצור הדגמת יכולת של החברה עצמה שמן הסתם רוצה למקסם את תוצאת הSQ שבו, כמעט בהכרח ייראה פחות נוצץ בגלל מגבלות או דרישות שנתבקשו ע"י אודיופיל או מקצוען בתחום הסאונד.

אני אוהב מאד את המוצרים של מורל, יש לי סט שלהם ברכב. אני מת על אילייט ועל סופרימו ואני אומר שהם סטים ברמה בינלאומית גבוהה מאד. אבל אם הרכב נועד להדגמת יכולתם של מורל ברמת הסאונד, הוא לא היה מוצג בתערוכה שבה רוב רובם של האנשים, רוצים כן לראות WOW! זה תערוכה! לכן מביאים דוגמניות שיימרחו על הרכבים ולא דוקטורנטיות מהטכניון! תראו בתמונות מקודם, תערוכה זה show. זה אפקט של בוא'נה! ראית מה מורל עשו?? ולקנות פולס אח"כ.. כי כמה אנשים קונים בארץ סופרימו חדשים? אל תגידו לי שזה נועד להרשים לקוחות פוטנציאלים של סופרימו, שמתלבטים בין זה לבין סיז או לגאטיה..

• תוכן חדש...