Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל הונדה סיויק שנת 94 דגם EX אמריקאי, יד ראשונה פרטי, עם ספר טיפולים 205K ק"מ, ABS, ח"ח, ה"כ, נ"מ, אזעקה, בקרת שיוט, רב בריח, מוצעת למכירה, האוטו במצב חיצוני טוב מאוד, פגושים די דפוקים וקצת עיקומים לא מורגשים, בפנים כמעט הכל כמו חדש, מכנית המוכר אומר פיקס, הוחלף מנוע ב110,000 ק"מ לאחר טיפול טיימינג לא טוב, מנוע משומש מייבוא הוכנס, ומתפקד טוב לפי מה שהוא אומר.

אני לוקח אותה לבדיקה ביום ראשון, ומקווה שהכל יהיה בסדר ואני אקנה אותו, ברור לי שזו מציאה, רק בנוגע למחיר יש לי בעיה.

המוכר דורש 25000 שקל ומוכן ממש בכאבים לרדת ל24500, וזהו. לאוטו יש עוד 3 חודשים טסט שעולה עם הטיפולים בערך 1300, טיפול טיימינג עוד 5K ק"מ שיעלה עוד בערך 1300 ש"ח, שזה מגיע בסופו של דבר להשקעה של 27,000 ש"ח.

המחירון לעומת זאת של הרכב הזה, עם השיקלול של התוספת ABS ו2 כריות אוויר מגיע ל21,500. לפי לוי יצחק לרכב בשנים האלה אין תוספת יד וק"מ.

האם יש הצדקה לשלם מחיר כזה? 3000 מעל המחירון + טיפולים שעוד יש לעשות... רק בגלל שזו מציאה? או להתמקח ולנסות להוריד עוד עד לפיצוץ העסקה?

דעתכם חשובה לי ואשמח אם תעזרו לי כי אני בהתלבטות קשה...

תודה

נועם.

פורסם

רכב שמצריך כזו השקעה הוא "מציאה" לדעתך?

לדעתי האישית, לא מדובר במציאה בכלל, אלא להיפך.

ממחיר מחירון יש להוריד לו עבור הטסט הקרוב והפגושים דפוקים והטיימינג, מנוע משומש מיבוא שנסע למעלה מ100,000 ק"מ, לא בהכרח טוב יותר ממנוע מקורי שנסע 200,000 ק"מ.

אני הייתי הולך לחפש אקסמפלר אחר.

ישור קו סביר יביא אותך לכיוון של 30,000 ש"ח לפחות, במחיר זה אתה יכול לקנות רכב טוב בהרבה.

פורסם

גם לפי איך שאני רואה את זה, ה"מציאה" היחידה ברכב היא העובדה שהוא יד ראשונה.

אתה צריך להסתכל מעבר לזה, להסתכל על יישור הקו שאתה הולך לעשות ועל העובדה שבסופו של דבר תקבל רכב במצב תקין שעליו שילמת כמעט 7K מעל המחירון.

יהיה לך עדיף בהרבה, לחפש הונדה אחרת שתהיה אולי עם יד יותר גבוהה אבל במחיר סופי יותר נמוך ובמצב תקין כך תחסוך גם כסף וגם כאבי ראש.

כמו שאני רואה את זה, המוכר טיפס על ענן בגלל שהוא יד ראשונה ולא רוצה לרדת ממנו - חפש לך רכב אחר, עדיף לך בהרבה לדעתי.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא

הרכב הנ"ל הוא לא מציעה אפשרי למצוא מציאות יותר מעניינות ממנו..

ומה המחיר הזה בכלל? כבר לא משלמים ככה שיירד ויירד יש לך טסט ומי יודע מה תצטרך עוד לתקן ולהחליך עבורו

וטיפול טימינג שלמיטב זכרוני לא מסתכם רק ב1300 ..

החלטה שלך מציאה זאת לא

:roll:

פורסם

תודה רבה חברה על ההורדה לקרקע,

היה חשוב לי לשמוע דעה חיצונית, כי שאני במצב כזה חושב לבד אני נכנס לאיזו בועה ולא חושב בבהירות...

אני אנסה לדדבר איתו על המחיר ונראה מה הוא יגיד.

אין דבר, כמו שזו באה יבואו אחרות, רק צריך סבלנות שקונים אוטו... לא למהר ולא להלחץ..

תודה רבה שוב!

• תוכן חדש...