Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים!

אז ככה - יש לי מערכת קולנוע ביתי ממש מיושנת, Kenwood RX-49D, מלפני תשע שנים, זהו מגבר עם דאבל קאסט באותה יחידה, ומצורף אליו נגן לייזר דיסק תואם, וחמישה רמקולים. המגבר תומך דולבי פרולוג'יק ודיגיטל, אבל רק דרך כניסה מקבילית

(flat cable) שיוצאת מהלייזר דיסק. כלומר כל הנתונים - אודיו ווידאו, עוברים על הכבל הזה (ומקבלים אחלה סראונד).

עכשיו הבעיה מתחילה כשאני רוצה לנגן סרטים עם דולבי חמישה ערוצים (AC3) בדיוידי מודרני קורא דיוויקס, המחובר למערכת. לדיוידי מן הסתם אין יציאה מקבילית, רק בננות לחמישה ערוצים, כמו שצריך להיות.

אבא שלי הציע לקחת את המחבר המקבילי, לחשוף את החוטים שלו וללפף/להלחים אליהם חוטי בננות RCA וככה לחבר את זה ליציאות של הדיוידי. מה אתם אומרים על הרעיון הזה?

הבעיה שבשביל זה צריך לדעת בדיוק איזה חוט במחבר שייך לאיזו פונקציה (אודיו/וידאו ואיזה ערוץ בדיוק) ואין לי מושג לגבי זה..

כמו כן, אם יש לכם רעיונות/הצעות/טיפים/תרומות למערכת חדשה(סתם סתם..:lol:) זה תמיד מתקבל בברכה!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

רעיון מעולה לבעלי מגבלת חורים בכיס.

מה שאתה צריך, אם כך, זאת סכמה של הכבל (60 שניות בגוגל).

מלחם, קאטר ומולטי-טסטר לא יזיקו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...