Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אי מעוניין להחליף את הרכב הצמא שלי (ספארי) ויש גם תמונה שלו,ברכב יותר קטן אבל עם אפשרות לשישה נוסעים.

התקציב שלי הוא בערך 20K

למרות שהספארי נח גדול מרווח וחזק הוא שתיין של דלק וזו למעשה הסיבה שהחלטתי להחליף .

יש כמה אופציות לרכב עם שישה נוסעים:לומינה,ביואיק וזה בעיקר אמריקאיות ,לא מכיר יפנית או אירופאית עם אופציה כזו ואל תגידו לי פאסאט סטיישן כי זה לא אופציה מבחינתי.

כל רכב אחר שיעלה בדעתכם יהייה יותר חסכוני מהספארי כך שצריכת דלק לא כל כך משנה לי,

אז מה עדיף??????????????.

רכב.JPG

פורסם

המולטיפלה היא בהחלט אופציה טובה עבורך. יש לה מנוע דיזל חסכוני במיוחד, ומקום ל-6 אנשים בכיף.

רק אני לא בטוח שהתקציב שלך יספיק במקרה הזה...

פורסם

למולטיפלה יש בעיה גדולה של קורוזיה(שנת 2000 כל הגג כבר מפתרק)

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

גרשון אני מתפלא על השאלה שלך

לספארי יש רק מנוע אחד:V6 בנפח 4300 וצריכת הדלק שלו (אתה יושב?) 1:4 בעיר

ולכל המשיבים תודה אבל באמת שהתקציב שלי לא מאפשר לי מולטיפלה,אבל מה בקשר לאופציות האמריקאיות?

פורסם

אתה אומר שאתה מחליף אותו בגלל הצריכת דלק, מחפש רכב אמריקאי (חסכוני זה לא אמריקאי) ובאותה תגובה שב ואומר שצריכת דלק לא משנה לך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה ליטר ניכנס בתידלוק ולכמה ק'מ הוא מספיק ?

אגב, זה לא מחייב שאמריקאית אחרת תהיה חסכונית יותר, לספארי מנוע 2.8 ובעל טכנולוגיה דומה לרוב שאר המכוניות האמריקאיות הזהות בנפח שכאלו בעצם אתה מחפש, ייתכן ופשוט צריך לטפל בו שיעבוד יותר עגול/חסכוני/פחות מזהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לספארי מנוע V6 בנפח 4.3 עם הזרקה חד-נקודתית.

גם בטיפול נכון הספארי רחוקה מלהיות סמל החיסכון,אך ביצועיה טובים.

השברולט לומינה מציעה צריכת דלק סבירה בהרבה,סביב ה 7 ק"מ לליטר בעיר ו 8-9 ק"מ לליטר מחוץ לעיר.

הבעייה היא שהמקום השישי הוא בין הנהג לנוסע,וזה לא ממש נוח ובטיחותי.

מולטיפלה בתקציבך? רק אם היא גרוטאה מוחלטת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבעיה היא בתקציב שלך, אם הרכב שלך שמור ומטופל,לא הייתי מחליף אותו בתקציב שיש לך.

ב 20 אלף, אתה תצטרך לרכוש משהו ב 15 אלף מכיוון שכל רכב שתקנה ידרוש השקעה של 5 לפחות להביא אותו למצב תקין בגלל השנתון הנמוך,שוב,עקב התקציב הנמוך,וגם ב 20 אלף, אין כמעט רכבים שיש להם 6 מקומות.

בברכה.

פורסם

אני רוצה למקד את הנושא לרכב אחד,שברולט לומינה מודל 95,96 דגם LS הילוכים בהגה ומושב של שלושה מקדימה

יש כאלו ב20K .

שווה? בהנחה שהרכב במצב תקין?

• תוכן חדש...