Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש מס' שרשורים בנושא אבל היות והנושא דינאמי עם מכשירים חדשים אשמח לקבל המלצות/עצות והדרכה איזה מכשיר הכי מתאים:

המכשיר מיועד לאימי ועל כן הדברים הבאים רצויים מבחינתה:

תמיכה ברוסית - חובה.

מסך מגע - מסך שניתן לכתוב עליו.

GPS

מכשיר שלא יקרוס כל שעה מכל סיבה שהיא.

שירות/תמיכה טוב של יבואן

מגבלת מחיר עד 4000 ש"ח.

בזמנו מס' חברים אמרו שה-HP לא טובים. MIO נראים לי דיי פשוטים וה-PALM יקרים בלי סיבה.

מה דעתכם על Fujitsu/Siemens Loox N560 ?

אשמח לקבל המלצות, הערות והסברים בנושא.

תודה לעוזרים

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני יודע שמיקרוסופט זה נורא אין, אבל אם אתה מחפש מכשיר בלי שגעונות - רק הפאלם.

הWM2005 מערכת הפעלה נוראית מלאה באגים.

ה 2003 סבירה אבל כבר לא קיימת במכשירים חדשים.

יש לי חבר רופא שעובד ללא הפסקה עם המחשב.

היה לו פאלם והוא החליט להשתכלל וקנה את ה ILOOX של פוג'יטסו.

המכשיר נראה מעולה ויש בו כל מה שרק תרצה.

(GPS,SDIO,BT,FW) אבל הוא משתגע כל כמה ימים והזכרון שלו דולף עד שהמכשיר עושה RESET לעצמו.

וזה לא דפקט במכשיר אלא מערכת הפעלה חרא

הוא מתחרט על הרגע שרכש אותו.

פורסם

אל תשכח ש MIO350 הוא לא בדיוק PDA ,מערכת ההפעלה היא WINCE והתוכנה היחידה שיש עליו וצרובה בROM זו הIGO.

PDA היא לא.

פורסם

אתה נראה לי טועה(אני לא בטוח ויכול להיות שאתה צודק)! אבי רכש שבוע שעבר MIO 350 והוא הגיע עם WM2005! עד נכון להיום המכשיר מגלה אמינות מכל הבחינות הן מבחינת התוכנה והן מבחינת החומרה! אבי מאוד מרוצה מהרכישה.

כפי שהבנתי מהמוכר שזוהיא גרסא קצת שונה מהMIO350 שהיה נמכר פעם! בזה שקנינו יש לו זיכרון 1 גי'גה פנימי ומבחינת התוכנה הוא גם כן שונה,אני אישית לא מכיר את הMIO 350 הישן כך שאני לא ממש בטוח בדברי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני הייתי ממליץ על מכשיר עם WM6

ולא WM5.

צריך לצמצם עוד, WIFI BT וכולה

אני ממליץ על Fujitsu. מכשירים חזקים

תבקר באתר הזה תחפש בקהילות השונות

ודבר שני רוב המכשירים לא נתקעים. התוכנות נתקעות, לכן צריך לדעת מה להתקין ואיך

מקווה שעזרתי

יום טוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אני מעדכן היות והמכשיר נמצא אצלנו מס' שבועות.

בסוף נקנה Fujitsu/Simemens loox N560.

עד עכשיו, המכשיר מתפקד מצוין ועונה על צרכי אימי.

קליטת לווינים אכן איטית בפעם הראשונה ויכולה לקחת מס' דק'. לאחר מכן, תוך כחצי דקה המכשיר מוצא את המיקום ומתפקד מעולה ללא איבוד קליטה (גם בקליאו שלי).

בקיצור, מכשיר מעולה.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...