Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הגיע לי גי פי אס 320סי נראה אחלה מכשיר

אבל אני לא מבין כלום בתוכנה שלו

למשל בהתחלה התצוגה של הגי פי אס הייתה רגילה כמו באור יום פתאום לקראת הערב הישתנתה התצוגה למין תצוגת לילה שכזאת,והכל חשוך ומואר רק קן הדרך וזה עדיין נשאר גם בהיום כשהדלקתי אותו בצוהוריים

אין לי מושג איך לחפש מקום ספציפי (עיר,כתובת)ואז להדריך את הגי פי אס שיתן לי ניווט עד היעד המבוקש

יש עוד כל מינה דברים שאני רוצה לדעת,יש למישהו ניסיון עם המכשיר/תוכנה ,לינק להסברים באינטרנט.

תודה

פורסם

נכון יש לי איגו

וסבר הסברה ממש מקוצר שלא ממש מובן ומשאיר לי סימני שאלה לגבי כמה וכמה נושאים

לדוגמא איך משנים את מצב הלילה ש"נתקע" לי

פורסם

לביטול מצב לילה תלחץ על התפריט מצד ימין ומהתפריט שנפתח בוחרים הגדר ומורידים את מצב לילה.

פורסם

אין לי את האופציות שרשמת

בכניסה הראשית יש לי :

ניווט,שמע,תמונות,הגדרות

בתוך ההגדרות הראשיות אלה הגדרות המכשיר ככה שזה לא נראה לי רלוונטי

לכן נעבור להגדרות הניווט של התוכנה עצמה

בהגדרות של התוכנה יש לשונית שנקראת "כללי" שם יש אפשרות

מצב לילה מופעל אוטומטית אשר לא מסומן בV ובכל זאת הראיית לילה לא נעלמת,מה הבעיה?

עוד בעיה שמרגיזה אותי כאשר אני נכנס ומקשק בהגדרות אני שומע את הקריין נותן הנחיות לאיפה לפנות בהקשר לנקודה שנשארה

עדיין מפעם קודמת ששיחקתי במכשרי זה נורמאלי?

תודה לך ceyal

פורסם

שכחתי לרשום

את מה שכתבתי צריך לעשות במצב "מפה".

בקשר לזיכרון, זה בכוונה כך כי אם קורה והתוכנה מתעופפת, (דבר סטנדרטי למדי במוצרי מיקרוסופט) אז המסלול האחרון שמור בזיכרון.

אתה צריך למחוק את המסלול

פורסם

מפעיל את התוכנה

נותן לאנטנה לקלוט את המיקום (טיפ-תעשה את זה כשהרכב עומד-אחרת זה לוקח יותר זמן)

לוחץ על "מצא וסע"

בוחר עיר (הכפתור"שנה עיר" מצד ימין למעלה)

בוחר רחוב

בוחר מספר

אישור

ונוסע

פורסם

ראשית אין לי מצא וסע

אני יסביר לך איך זה אצלי,כאשר אני נכנס לניווט

יש שישה לשוניות: כתובת,נקודות אישיות,מפה,נקודות עיניין,היסטוריה והגדרות

אני משער שצריך להיכנס או למפה או לכתובת למה נכנסים?

פורסם

לא מכיר את הגירסה הזאת

אבל כנראה

כתובת -> וכשאתה מוצא אתה בוחר ב סע ליעד למטה

פורסם

מאיזה איזור אתה?

אני גר במערב ראשל"צ ומכיר את התוכנה מצויין אבל רק המחשבה להסביר תפעול תוכנה בהכתבה מעייפת אותי, אם אתה מהאיזור, שלח ה"פ.

נתאם, נשב בכיף בחצר ואסביר לך הכול... הקפה עלי.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אייל עשיתי מה שרשמת ,אני לוחץ סע ליעד והוא מכוון אותי 4 מטר מהיעד שאני נמצא בו כרגע זה פשוט מחרפן אותי

מה כבר יכול להיות כל כך מסובך....

בקשר לסרטון הוא לא נותן לי שום אינפורמציה שאני צריך,אין שם הסברים,תודה בכל זאת

Joecamel - אני מאזור הדרום ככה שזה בעייתי,אולי תוכל להשאיר לי את מספר הפלאפון שלך בפרטי

ותוכל להסביר לי,שוב תודה למי שעזר

פורסם

בתפריט הראשי תלחץ על "כתובת", משם תזין את שם העיר, אחר מכן את שם הרחוב ולבסוף את מספר הבית. התוכנה תראה לך את היעד ואתה תבחר באפשרות סע ליעד שנמצאת בחלק השמאלי בתחתית המסך.

אם עשית את כל הנ"ל כמו שצריך לא אמורה להיות בעיה, אלא אם המכשיר עוד לא קלט את הלווינים.

פורסם

תודה לכם חברים עזרתם לי מאוד ,עשיתי ניסוי רשמתי עיר ורחוב וראיתי אם הוא מוביל אותי אל מחוץ לעיר

לפחות שאני אדע שהוא בסדר,צריך לבדוק אותו עד סוף היעד אבל את זה אני יעשה כבר כשאני אצטרך לנסוע לאנשהו.

היתעצבנתי מכמה דברים:

כשאני מחפש רחוב, אני מתחיל לרשום את שם הרחוב ו"בום" הוא מוצא לי את הרחובות שהוא חושב שאני מחפש

זה בסדר אבל הבעיה שניסיתי לחפש כמה רחובות ,אני רושם את ההתחלה והוא מוצא לי רחוב שלא היתכוונתי אליו

יכול להיות שפשוט אין לו את האינפומציה הזאת???(למרות שזה נשמע לי מוזר מאוד)

עוד משהו בנוגע לכיכרות יש כל מינה כיכרות שבכלל הם לא עודכנו בתוכנה,זה לא אמור להיתעדכן כל הזמן?

עוד משהו בנוגע לכיכרות על הצג רואים שצריך לצאת מהיציאה השניה כדי להגיע ליעד,אבל הקריין אומר שזה מהיציאה השלישית

המכשיר קצת סותר את עצמו,למזלי בדקתי את זה אצלי בעיר,אבל מה היה קורה אם הייתי נמצא באזור שאני לא מכיר???

• תוכן חדש...