Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לפני כמה ימים קניתי מאזדה 323 שנת 99 1800 סמ"ק ולומר את האמת אני לא מבין גדול במכונאותולכן יש לי כמה שאלות אליכם.

אז ככה יש לי בעיה כל פעם שאני לוחץ על הברקס לפני עצירה מוחלטת הרכב רועד בהתחלה חשבתי שזה מהברקסים אבל זה לא למישהו יש מושג ממה נגרמת בעיה זו? ואם כן איך אפשר לטפל בה ?!

עוב בעיה היא רעש מהמנוע כידוע מנועי מאזדה הם די רועשים אבל אני חושב ששלי רועש קצת יותר מידי הרעיון הראשון שעלה לי לראש זה חור באגזוז הלכתי לחנות לאגזוזים בדקו לי אותו ואמרו לי שהוא תקין אז ככה שהאגזוז זה לא הבעיה

ממה נובעת בעיה זו ?

איך אני פותר אותה?

כמה יעלה לי לפתור אותה?

האם בעיה זו נובעת בגלל כמות קילומטרג' שהרכב עשה ?! (דרך אגב הרכב עשה 240 אלף)

זהו בעיניין הבעיות עכשיו לעיניין הטיפוח של הרכב

אז ככה אני מחפש מקום בו אוכל לעשות חידוש פנים מישהו מכיר מקום כזה באזור רחובות?!

אני מחפש בקליות שקופות לרכב וזה דבר שאין לי מושג איפה קונים וכמה זה אמור לעלות אשמח אם תמליצו לי על מקום בו אפשר לקנות ולהגיד לי בערך תווך מחירים שלא יעקצו אותי ..

ועוד משהו בנושא תאורה אני מחפש גם קיט קנסון שיתאים לרכב שיהיה איכותי ובמחיר סביר אשמח לקבל המלצות על קיט טוב ועל מקום שאפשר לקנות בו ולהתקין בו עדיפות לאזור רחובות והסביבה.

סליחה על המגילה שרשמתי אבל זה רכב ראשון שהוא שלי פרטי ואני מנסה להביא אותו למצב שאני אוכל לומר "זה הרכב שלי"בלי להתבייש בו כי נכון לעכשיו הוא נראה כמו רכב ממשלתי

תודה רבה לכול העוזרים

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני פשוט לא מאמין למה שאני קורא, רכשת רכב שנת 99' עם 240K לא יכולת לרכוש גולף שנת 2000 מאחד המבוגרים בשכונה שלי עם 40.

לעניין..בקשר לחידוש פנים ברכב בצע חיפוש ותמצא שפע של רפדים והמלצות.

בקשר לקיט קסנון רד מהעניין כי מחירו של קיט איכותיי יקר מאוד ואני חושב שזה לא חוקי.

איזה כייף לי :)

פורסם

קיט קסנון חוקי בתנאים הבאים:

א. חובה שיהיו מגבים על הפנסים בהם מותקנת מנורת "קסנון".

ב. במידה ואין מגבים, יש לשמור על הבקליות הקדמיות נקיות מכל רבב.

הבקליות חייבות להיות נקיות מסיבה אחת: עם הלכלוך הקרן נשברת, והיא מאוד חזקה, ולכן אתה עלול לסנוור נהגים אחרים.

(כל הזכויות שמורות לחברי הפורום)

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה מרכבך הראשון .

אל תתביש ברכב שלך , טפל בו באהבה ובמסירות והוא ייתן לך תמורה .

בקשר לקוסמטיקה - אני אישית מעדיף את הרכב ללא התוספות המצועצעות , זה לא יעשה לך את האוטו מהיר יותר או בטוח יותר .

פורסם

תתחדש על הרכב ה"חדש" שלך..

ולעניין..רעידות בזמן בלימה יכולה להיות עקב גלגלים לא מאוזנים-כוון פרונט. (עניין של 200 ש"ח בערך).

או עקב חוסר אויר בצמיגים או בגלל בעיה בצלחות דיסק (בעיית בלמים.)

לגבי הרעשים במנוע..דרך הפורום איאפשר לקבוע מה הבעיה..גש למוסך מכונאות ותבדוק האם יש איזה בעיה.

לדעתי תגש למוסך מכונאות שיעשו לך "ישור קו" כללי.

אחרי הטיפול שתעשה לרכב..אני ממליץ על תוסף לשמן של חברת BG שעושה עבודה מצויינת ומנקה את המנוע

גורם לו לעבוד חלק ושקט יותר .

לגבי הקוסמטיקה..לא הבנתי מה בידיוק אתה רוצה לשפר..

בכלליות..גש למקום שעושה ניקוי לרכב..תעשה ניקוי יסודי+פוליש+וקס,תשים כיסויים חדשים למושבים של חברת HR.

אחרי הניקיון תגש לסופרמרקט תקנה ספריי סיליקון לרכב של "סנו" עושה עבודה מצויינת ונותן מראה מבריק וחדש.

(לא לקנות חברות אחרות,רק סנו..הכי טוב).

לפי דעתי ותר על בקליות שקופות..ללאנטיס זה פשוט לא יפה. עדיף תשאר עם המקור הכי טוב.

גם לגבי הקסנון..ותר על זה. שמעתי שיש ב 100 שקל נורות לבנות דמוי קסנון שעושות עבודה יפה.

ואם נשאר כסף תשקיע על מערכת סאונד. רמקולים איכותיים+רדיו דיסק MP3 יעלה לך 1000 שקל.

להערכתי יש השקעה של 2500 ש"ח לרכב..והוא יראה מצויין,יסע מצויין וגם יהיה לך מערכת סאונד מצויינת.

שווה לעשות ה"ישור קו" הזה..ולסוע ברכב במצב טוב.

בהצלחה..

פורסם
אני פשוט לא מאמין למה שאני קורא, רכשת רכב שנת 99' עם 240K לא יכולת לרכוש גולף שנת 2000 מאחד המבוגרים בשכונה שלי עם 40.

לעניין..בקשר לחידוש פנים ברכב בצע חיפוש ותמצא שפע של רפדים והמלצות.

בקשר לקיט קסנון רד מהעניין כי מחירו של קיט איכותיי יקר מאוד ואני חושב שזה לא חוקי.

תודה לכול המגיבים.

מרק שלום

עשיתי סקר שוק גדול מאוד לא סתם קפצתי ולקחתי מאזדה בדקתי המון רכבים והגעתי למסקנה שמאזדה הכי טובה מבינהם גולף היתה אפשרות אבל אחזקה יקרה מאוד גם טויוטה קורולה ומיציבושי כריזמה ואפילו סובארו אימפרזה היו על הכוונת אבל אף אחת מהן לא התאימה לי מסיבות כאלה ואחרות בכול אופן אני עדין לא מצטער שקניתי את האוטו :)

מה הכוונה בחידוש פנים הרכב?.

בברכה - רפי לין :-)

זוהי טעות כתיב רציתי לדעת איפה אפשר לעשות חידוש פנסים באזור רחובות.

ושוב תודה לכול המגיבים.

עליתי על בעיית הרעידה מסתבר שזה בגלל הטורים וכל מה שצריך לעשות זה לעלות קצת טורים.

לגבי קסנון אחרי כמה בירורים הבנתי שגם הקיט הכי לא איכותי שיש הוא יקר (ביקשו ממני 900 שקל) וFocus 04 צדק יותר משתלם לי לקחת את המנורות דמויי קסנון (לא חשבתי על זה בכלל).

לגבי הבקליות אני רוצה להחליף רק בגלל ששלי סדוקות כאילו הם קיבלו מכה אבל לא נשברו וזאת הסיבה שאני רוצה להחליף או אפילו לעשות להם השחרה (שאני אישית לא ממש אוהב אבל בכל זאת זה עדיף על בקלית סדוקה). אני אשמח אם מישהו יגיד לי איפה אפשר לקנות וכמה בערך זה יעלה לי

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם
תודה לכול המגיבים.

מרק שלום

עשיתי סקר שוק גדול מאוד לא סתם קפצתי ולקחתי מאזדה בדקתי המון רכבים והגעתי למסקנה שמאזדה הכי טובה מבינהם גולף היתה אפשרות אבל אחזקה יקרה מאוד גם טויוטה קורולה ומיציבושי כריזמה ואפילו סובארו אימפרזה היו על הכוונת אבל אף אחת מהן לא התאימה לי מסיבות כאלה ואחרות בכול אופן אני עדין לא מצטער שקניתי את האוטו :)

זוהי טעות כתיב רציתי לדעת איפה אפשר לעשות חידוש פנסים באזור רחובות.

נראה לי שהכוונה שלו הייתה לכמות הרבה של קילומטרז' , לאוטו שנת 99 240K זה המון בכל קני מידה שלא יהיה.

לי יש אונו שנת 95 שעשתה 180K וזה נחשב סטנדרטי פחות או יותר.

פורסם

אולי הוא התכוון לזה ולא ממש שמתי לב ואני מצטער אבל בלי שום קשר זה לא כל כך הרבה הרכב בן9 שנים וממוצע ל9 שנים זה 180 אלף (20 אלף בשנה ) נכון הוא מעל הממוצע ב60 אלף אבל במכוניות האלו זה לא כל כך משפיע אם מטפלים בזמן ושומרים על הרכב ואני יכול להגיד לך דבר אחד שהבחור שקניתי ממנו את הרכב היה כזה יאקי שאי אפשר להאמין אפילו מנורות הוא החליף בחברה שתבין עד כמה הוא שמר על הרכב וכמה הוא טיפל בו.

בלי שום קשר אני מודה לך על תגובתך ועזרתך

אורן.

• תוכן חדש...