Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשאלתי בנושא שיפוץ המערכת בטרופר יש כמה דברים שאיני מבין ואני מבקש את עזרתכם:

דבר ראשון, אני מתלבט בין שני זוגות קומפוננטים- Morel Pulse 6 או JBL 6507...

הבנתי שהJBL הם 2 אוהם(לעומת המורל שהם 4). מה זה בעצם אומר ואיך זה בעצם משפיע עליי (יחובר למגבר של DHD)?

ועכשיו לגבי החיבור- יש לי HU של סוני. כרגע יוצא RCA מהחיבורים הימניים למגבר ומשם לזוג האחוריים. איך אני אמור לחבר את כל העסק (ביחד עם הקומפוננטים)? מתקין שדיברתי איתו אמר שאת הRCA למגבר צריך לפצל ל4 במקום ה2 הקיימים ולחבר ככה. אבל אז בעצם אני מאבד את אפשרות הכיונון מהHU (קדימה/אחורה, שמאלה/ימינה), לא?

אני אודה לכל מי שיסביר וייתן עצות בנושא....

תודה רבה,

אלון

פורסם

ה-JBL הם 2 הואם, המגבר שיש לך תומך ב-2 הואם.

בקיצור, אתה יכול לחבר גם JBL וגם MOREL, הבעיה היחידה שהמורל יקבל הספק יותר נמוך מ-JBL.

אתה חייב לשמוע ולבחור מבין השניים.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...