Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך עקב שאחותי עשתה תאונה ביום ישיש עם רכבה שהיה פיג'ו 205 והלך ההורים שלי החליטו להעביר לאחותי את רכבנו יונדאי אקסנט שנת 2004 במתנה ולהתחדש ברכב קצת יותר חדש. כאן מתחילה הבעיה כפי שכמה חברי פורום מכירים אותי בראשותי באקסנט ישנם את הרכיבים הבאים:

HU- KENWOOD W808

FRONT - JL AUDIO XR 650CSi

REAR - JL AUDIO XR 650 CXi

AMPS - FRONT+REAR - JL AUDIO 300/4

SUB - JL AUDIO 250/1

SUB - HERTZ EBX300R

הרכב המיועד כנראה הוא מאזדה 3 עקב מערכת BULID IN רציתי עצה איך אני יכול להחליף אותה במערכת אחרת ועם לא איזה מנחת הוא ברמה גבוה שיכול לשפר לי את איכות היציאות של המערכת, בבקשה קחו בחשבון שיכול להיות שהמערכת שתורכב ברכב החדש תיהיה במצב BI-AMP וכנראה שהרכיבים יהיו:

FRONT - CDT AUDUIO 6/5MIDBASS & TWITER DRT-26 SLIK

REAR - JL AUDIO 650CXi

SUB - HERTZ EBX300R

AMPS: TWITER - DLS A1

FRONT + RERA - JL AUDIO 300/4

SUB - JL AUDIO 250/1

אז אחרי כל מה שרשמתי ובטח לא הבנתם מה אני רוצה ממכם, אז ימקד את השאלות:

1) ניתן להחליף את המערכת ה BULID IN של מאזדה?

2) ניתן לרכוש מנחת ברמה גבוהה שלא יוריד מאיכות הרכיבים בצורה דרסטית?

פורסם

יש מנחתים טובים. העניין שאף לא אחד מהם יביא לתוצאה של HU אחר מקצועי. אלא אם אין ברירה וההורים לא מוכנים בהחלפת המערכת, שלא לדבר על דגמי ההגה ששולט במערכת, שגם זה ניתן לפתרון, אבל עולה יותר.

בקיצור, ההדגמה של יחיאל, הטובה ביותר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לעוזרים ועל התשובות, בעקרון ההורים שלי לא יתנגדו. הם רוצים שיהיה שימוש למערכת אחרת סתם בזבזתי כסף הסברתי להם אז הם מבינים אותי, והם אמרו עם יש אפשרות לשים את המערכת בסדר עם לא הם יקנו את המנחת. סה"כ ההורים שלי זורמים איתי בנושא הזה

• תוכן חדש...