Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחת גם חתכים בידיים ושרירים כואבים. אז אם זה ככה, 30K ייקחו על עבודה כמו של אלי. אני צודק?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא חושב שאפשר למדוד עבודה כזו בכסף ,

גם אם אלי היה מקבל שכר מינימום של 19.9 ש"ח לשעה *300 שעות עבודה

(שכר מינימום מחושב כ186 ש"ע לחודש )

הוא היה גובה סכום של 6K , ונניח שאת החומר קנה המזמין של העבודה (עוד 5K ש"ח),

סה"כ 11K ש"ח ,

מחיר של מערכת מצויינת או שדרוג של הרכב .

ZZR

פורסם

תרשו להתערב...

באשדוד, אצל "הד רדיו" (אודי ראסטה) מי שמכיר, קיבלתי הצעה לדלת קדמית, הכולל:

שכבה אחת של דינמיט אקסטרים + העבודה = 500 ש"ח.. לכל דלת ,שווה??

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

למה שלא תעשה בעצמך ב450 ש"ח בודדתי שני דלתות של הונדה פרלוד שהם יחסית די ארוכות תכסוך לעצמך הרבה כסף וגם תגיע לסיפוק הרבה יותר כמובן אם יש לך ידיים טובות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתה בעצמך 450 ש"ח...לשתי דלתות?

נשמע מעולה, ז"א דינמיט 225ש"ח שכבה של דינמיט? מספיק לדלת?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

קניתי 5יריעות של אקסטרים ב450 ועשיתי את העבודה בעצמי שיכבה אחת עד שאני יביא עוד חומר לשיכבה שנייה רק שקודם כל אני צריך לסיים את הבנייה בדלת ואז אני ימשיך ועכשיו מביאים לי את כל הקיט 9 יריעות אקסטרים במחיר עלות שזה יוצא די די זול

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מחמיא לי שלוקחים אותי כהשוואה לאיכות העבודה והבידוד.

וברצינות.

תשמע. העבודה עצמה לוקחת זמן. ולפעמים לא מעט. תלוי ברכב. ברמה שרוצים להגיע. בכמות שמשתמשים (שכבה אחת או 2)

היא לא מסובכת מדיי. רק צריך טיפה ידע טכני. ידיים טובות וזמן.

ולגבי חומרי איטום. וכמויות.

עליות סבירות לדעתי זה לפחות 6 יריעות לדלתות קדמיות. (3 יריעות לכל דלת לפחות. שזה כ2 שכבות בדלת סבירה.)

ובג'ז שזה עוד לפחות 7 יריעות. (רצפה 3 יריעות. קירות מאחורה 3 יריעות. ובתי גלגלים אחת.)

אקסטרים לדעתי לא משתלם בכמיות האלו. ובכלל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

9 יריעות של דינמט עולות כ 1000 שקל.

במחיר הזה אתה יכול לקבל 10 יריעות של חברה מתחרה. שהיא באותה רמה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי...העבודה שאתה השקעת/משקיע באיטום הרכב שלך מטורפת...

כל הכבוד על זה....

דרך אגב ,אני לא יודע אם שמעת את הדיהוו רייסר הלבנה במפגש האחרון אבל האיטום ה"זול" כביכול עושה עבודה מצויינת

למרות שזה 3 שכבות..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אלי...העבודה שאתה השקעת/משקיע באיטום הרכב שלך מטורפת...

כל הכבוד על זה....

דרך אגב ,אני לא יודע אם שמעת את הדיהוו רייסר הלבנה במפגש האחרון אבל האיטום ה"זול" כביכול עושה עבודה מצויינת

למרות שזה 3 שכבות..

ואיפו בידיוק זמן העבודה של 3 שכבות נכנס לחשבון הכללי עזוב קרגע עלוית של החומר הכונה שלי שזה פי 3 זמן מימה שתתקין דינמט או סקנד סקיין או קסקייד זות אומרת שמיבחינת עלות עבודה יצה לא יוטר יקר מאשר אם חומר המיועד לאיטום אלה אם כן הוא עושה את כול העבודה לבד ואז עדיין יוטר טוב בישבילו חומר איכותי אני היתי מיתיאש אם היתי צריך לאטום את כול הרכב שלי ב3ב שכבות של חומר רק בגלל הזמן.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
ואיפו בידיוק זמן העבודה של 3 שכבות נכנס לחשבון הכללי עזוב קרגע עלוית של החומר הכונה שלי שזה פי 3 זמן מימה שתתקין דינמט או סקנד סקיין או קסקייד זות אומרת שמיבחינת עלות עבודה יצה לא יוטר יקר מאשר אם חומר המיועד לאיטום אלה אם כן הוא עושה את כול העבודה לבד ואז עדיין יוטר טוב בישבילו חומר איכותי אני היתי מיתיאש אם היתי צריך לאטום את כול הרכב שלי ב3ב שכבות של חומר רק בגלל הזמן.

אני מתכוון לאטום לבד...אחרי השוואת עלויות קצרה הבנתי שאין טעם לאטום אצל מתקין....

ואני לא רוצה כל הרכב..אלא רק דלתות קדמיות ובגז'...בעזרת ה' יהיה טוב:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

That's the Spirit! :mm_yeah:

אל תלחץ ותעשה את הכל בכמה זמן שיקח. לא להשתמש בכוח אם אתה לא סגור איך חלק X מחובר. חבל לשפור פאנל פלסטיק ולגלות שהוא היה מחובר בבורג :roll:.

ותזכור שגם אם אתה לא מסיים את העבודה ביום אחד עדיין אפשר להמשיך ולהשתמש באוטו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...