Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש את עזרתכם . בדקתי ( לא במכון בדיקה ) היום סקודה אוקטביה שנת 00 1600 סמ"ק מנוע בנזין .

היא נראית לי בסדר גמור . השאלה שמנוחת על כף המאזניים כרגע היא :

מה הצריכת דלק שלה ? שמעתי שהוא 1 ל 7-8 האם זה נכון ?

באופן כללי הרכב ממומלץ?

תודה מראש :lol:

פורסם

צריכה איפה? בנהיגה מנהלתית בינעירוני אני עושה 13-15 ק"מ לליטר (השיא שלי עומד על מעל 16 ק"מ לליטר, לרוב זה באיזור 14)

משולבת זה בד"כ אצלי 11-12 ק"מ לליטר ובעיר זה 8-10 ק"מ לליטר

בנהיגה על המנתק כל הזמן הגעתי ל-5 ק"מ לליטר

מה הק"מ שהרכב עבר?

הוא עבר שיפוץ תיבת הילוכים?

מה עם הגבהה ו\או מיגון גחון? (זה אוטו מאוד נמוך מקדימה, וכל בור\פס האטה עלול לגמור את חיי אגן השמן אם לא נוסעים בזהירות)

שני דברים שכדאי להיות מוכן אליהם - מנגנוני חלון (כמו כל VAG טובה) וכבלים של פתיחת דלת

אמנם לא בכמות מסחרית, אבל אלה שתי החולשות העיקריות של הרכב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היא עשתה 128000 ק"מ . לא ידוע לי על שיפוץ או מיגון של הגחון .

השימוש העיקרי של הרכב יהיה משולב .

שאלה נוספת

לאיזה רכיבים מכאנים חשוב להתסכל בבדיקה במכון מבחינת ליקויים שעלולים להשבית מנוע או גיר.

תודה :-D

פורסם

המנוע הזה בד"כ לא מושבת גם אחרי 500K ק"מ ויותר

הגיר האוטומטי לעומת זאת כן בעייתי (אמנם פחות בבנזין מאשר בדיזל אבל עדיין קיים), אפשר לפתור את זה ע"י הרכבה של רדיאטור וצנרת לגיר

הגבהה של הגלגלים הקדמיים עושים לניידות של המשטרה ומוניות (וגם האנשים הפשוטים כמונו)

מיגון גחון (של אספיר) עושים לכל הניידות, ולהמון מוניות, העלות לא גבוהה (נמוכה מהחלפת אגן שמן)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מיגון אם אני לא טועה בסביבות ה-1200 שקל

ההתקנה זה שטויות (כמה ברגים)

תסתכל מתחת לרכב בחלק הקדמי, אם יש שם פלסטיק שחור לא מותקן מיגון, אם יש שם ברזל כסוף מותקן מיגון

ככה הוא נראה:

http://www.asfir.co.il/4x4/?maker=18&model=50

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא , בפירוש!! אני בעל סקודה 1600 שנת 2000 ומותר לציין שכרגע עם בעיות שונות ,של חיישן מנוע וצינור וואקום לבוסטר סדוק- יש בריחת וואקום, עם כל אלה הרכב עושה בין 1:10 ל-1:9 ועוד יכול להשתפר!!!! יש תיקווה!!

• תוכן חדש...