Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם!

1. אתחיל בזה שיש בחנויות החלפים ליד ביתי (בבית שמש) 2 סוגים של שמן 20W-50: סונול ו-MILLENIUM PRO-TEC

החלטתי להמר על השני שכתוב עליו MADE IN GERMANY.

כשהתחלתי את החלפת השמן (וכבר רוקנתי את הישן) שמתי לב שלשמן החדש יש ריח מאוד דומה לריח של שמן ממסרות :shock:

זה היה בשעה שכל החנויות כבר סגורות ומחוסר בררה שמתי את השמן החדש.

עכשיו, התכנון שלי גם ככה להחליף את השמן בעוד 5K והשאלה אם אפשר לסוע עם שמן כזה, ובמידה שלא, וצריך להחליף מיד, האם צריך להחליף שוב גם פילטר שמן?

 

2. בקליאו 95 של חבר הלכה תושבת מנוע עליונה. במוסך אמרו לו שזה תושבת עם שמן בפנים. יש חיה כזאת?!

 

וכן אני יודע שאני מטומטם שאני קונה שמן כזה וכו' וכו'...:oops:

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

יקיר שוב התחלנו?

 

אחרי 5 אלף כמובן שתחליף גם את הפילטר אחרת מה התועלת הרי השמן עדיין לא איבד את התכונות שלו אבל הוא יכול להיות מאוד מלוכלך וכך גם הפילטר, חוץ מיזה אם אתה כבר מוציא כסף על שמן אז לא נורא עוד 30 שקל על הפילטר.

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מנסיון שלאחר החלפה

תושבת מנוע עליונה היא ללא שמן - היא רק ברזל עם גומיה

 

מחזק את דברך. גם אצלי בקליאו 93 (שאני מאמין שתושבת המנוע זהה או דומה לקליאו 95) התושבת מורכבת ממתכת וגומי בלבד, גם אני החלפתי בקליאו שלי תושבת מנוע ואין שום שמן.

נו טוב צריך כבר להתחיל להתרגל למוסכים של "העידן החדש" שמנסים לרמות כל לקוח אפשרי ולהגדיל את נפח כיסם בשטרות אדומים :\

 

בקשר לשמן, אתה יכול לנסוע אפילו עם שמן מנוע שעולה 60 ש"ח ל4 ליטר. רק זכור שהוא באיכות מאוד ירודה ובהזדמנות הראשונה שיוצאת לך (או בטיפול הבא לרכב) תחליף אותו לשמן איכותי (לא חסרות חברות איכותיות לדוגמא AGIP. LIQUI-MOLY,ESSO וכדומה..) שמנים איכותיים עולים בסביבות 30-40 שקלים יותר אבל שווים כל שקל לשמירה על המנוע שלך ולפעילות מנוע יותר יעילה.

 

 

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

 

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

×
×
  • תוכן חדש...