Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט הכי מעפן שיצא לרוקפורד בחיים .

לדעתי לא לגעת .

כרגע יש אצל אבא שלי בטנדר את הGTO אבל ב5.25"

סט מצויין רק שצריך להחליש טיפה את הטוויטר

אבל בין שניהם ללא ספק הJBL

בברכה רוני .

פורסם
הסט הכי מעפן שיצא לרוקפורד בחיים .

לדעתי לא לגעת .

כרגע יש אצל אבא שלי בטנדר את הGTO אבל ב5.25"

סט מצויין רק שצריך להחליש טיפה את הטוויטר

אבל בין שניהם ללא ספק הJBL

בברכה רוני .

אבל לפי התגובות בזאפ הסט ממש שווה את המחיר ובוא נגיד שהגיביאל אני שומע אותם אצל חבר שלי כמעט כל יום והם אחלה ויש להם אחלה עוצמה ואיכות אבל רוקפורד זה רוקפורד ואותם לא שמעתי....

פורסם

חבר , נתתי את דעתי .

אני לא ישקר אני נותן את דעתי .

אתה בשלך - לבריאות .

יצא לי מספיק פעמים לשמוע את הסט המצועצע הזה של רוקפורד פשוט בושה .

לעומת זאת הJBL יותר איכותי וחזק . רק שהטוויטר טיפה דומיננטי מדי לכן אני ממליץ להויד אותו טיפה - אבל , יש כאלה שאוהבים את הסכינים האלה בתוך האוזנים בכייף אני אומר .

ערכיה : לביקורות של זאפ הייתי לוקח בערבון מוגבל מאד מאד מאד .

פורסם

רוקפורד זה רוקפורד??

מה זה אמור להביע?

וJBL זה JBL

וסוני זה סוני

זה די ברור , רוקפורד לא יהיה סוני , וסוני לא יהיה קנווד

אלא אם כן אתה עוסק בפיזיקת קוואנטים מוזרה :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא עדיף לך ללכת לחנות כלשהו ופשוט לשמוע?

תשמע את שני הרמקולים, ותבחר מה שאתה אוהב ומתאים לך.

כל אחד נותן דעה שלו כי הוא אהב/לא אהב, אולי מה שאני אוהב אתה לא אוהב וההפך, נכון?

לכן לדעתי, פשוט ללכת ולשמוע.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הבנאדם שיודע הכי טוב מה טוב לך הוא אתה לך לחנות, שמע את שני הרמקולים ותקנה את מה שהכי מוצא חן בעינייך, יכול להיות שהזוג הכי מעפאן של רוקפורד הוא הזוג האידיאלי בשבילך...

האוזנים שלך לא ישקרו לך.

יום טוב ובהצלחה.:-P

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

"רוקפורד זה רוקפורד" מה בדיוק רציתם להביע במשפט הזה בדיוק?

אם תה עדיין בסרט שרוקפורד היא חברה HIGH-END או בכלל מתקרב לשם אין לך מושג שהשם רוקפורד ממזמן כמו שלא היה.

היום רוב החברות שאתה מכיר בשוק במחיר סביר ונותנות תמורה יפה למחיר כגון JBL, רוקפורד, CERWIN VEGA, סוני ועוד... אפילו לא מתוכננים בארה"ב הכל נעשה בסין או יפן בפיקוח אמריקאי ולכן עדיין הםפ נותנים תמורה יפה.

רוקפורד ממזמן כבר לא מייצריפ בארה"ב ולא מתכננים את המוצרים אפילו שם וגם שזה היה הם עדיין לא היו HIGH END, הם תמיד היו חברה טובה ועממית אפשר ממוסחרת טוב ונותנת תמורה מכובדת למחיר הרכיבים שלה מעבר לזה המשפט שאמרת מראה כמה חוסר הבנה יש לך בנושא

פורסם

נו אז זה שיש לי חוסר הבנה הראה הראשון לא כל 1 צריך לחזור על זה למרות שאני עדיין חושב שלרוקפורד יש יותר שם מג'י בי אל אבל לא משנה מה אתם אומרים ג'י בי אל ילך יותר טוב?

פורסם
לא עדיף לך ללכת לחנות כלשהו ופשוט לשמוע?

תשמע את שני הרמקולים, ותבחר מה שאתה אוהב ומתאים לך.

.

באיזה חנות אפשר לשמוע את 2 הסטים האלה?

כי הייתי בתומקאר והוא לא משמיע וככה גם בשהרבני בפ"ת וברדיו קול בי

אז איפה יש איזה מתקין טוב שמביןן באמת שאפשר לשמוע אצלו תרמקולים (לא משנה אם הוא יקר) חח אבל עדיף שיהיה זול כמובן

פורסם
באיזה חנות אפשר לשמוע את 2 הסטים האלה?

כי הייתי בתומקאר והוא לא משמיע וככה גם בשהרבני בפ"ת וברדיו קול בי

אז איפה יש איזה מתקין טוב שמביןן באמת שאפשר לשמוע אצלו תרמקולים (לא משנה אם הוא יקר) חח אבל עדיף שיהיה זול כמובן

תומקאר לא נותן לשמוע רמקולים.?

חשבתי דווקא שכן, חבל!

לגבי חנויות אחרות אני לא מכיר, נראה לי שחנות ברחובות נותנת לשמוע (אם אני לא טועה, תבדוק את העינין)

Kia Sportage, 2014 

פורסם
תומקאר לא נותן לשמוע רמקולים.?

חשבתי דווקא שכן, חבל!

לגבי חנויות אחרות אני לא מכיר, נראה לי שחנות ברחובות נותנת לשמוע (אם אני לא טועה, תבדוק את העינין)

יש לוכמה שמותקנים כזה על הסטנד וזהו

ועד רחובות בשביל לשמוע מערכת אין משו פה בת"א פ"ת?

פורסם
הבנאדם שיודע הכי טוב מה טוב לך הוא אתה לך לחנות, שמע את שני הרמקולים ותקנה את מה שהכי מוצא חן בעינייך, יכול להיות שהזוג הכי מעפאן של רוקפורד הוא הזוג האידיאלי בשבילך...

האוזנים שלך לא ישקרו לך.

יום טוב ובהצלחה.:-P

טעות - רוקפורד עדין מייצרת בארה"ב - הסאבים עדין מיוצרים .

• תוכן חדש...