Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על מכוניות חדשות, ישנות, מפעלים שאפשר לבוא לראות, או סתם אם מישהו היה שם ויוכל להמליץ - אני אודה לו מאוד.

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המוזיאון של ב.מ.וו נמצא בצפון מינכן, מומלץ יותר כטיול עבור ילדים אבל עדין יכולה להיות אופציה טובה אם אתה באזור.

תוכל למצוא שם את כל הדגמים ההיסטוריים של היצרן.

מאד אהבתי את מה שהם עשו שם עם דגם של סדרה 7 מתחילת שנות ה-90.

חתכו אותה בדיוק באמצע (לאורך) וכך בעצם אתה יכול לראות את כל מרכיבי הרכב. (מקווה שזה עוד שם)

המפעל אגב עצמו הוא צמוד למוזיאון ואולי תצליח להעיף כמה מבטים פנימה.

האמת, שגם החניון של השדה תעופה של מינכן (וגם של ערים אחרות בגרמניה) יכול להידמות מאד למוזיאון רכבים.

תהנה!

פורסם

אודי - אינגולשטט. ישנו אוסף נחמד של מכוניות וגם ניתן לבקר בפס הייצור (תברר מתי). אינגולשטט נמצאת כ- 100 ק"מ ממינכן.

פולקסווגן - וולפסבורג צפון המדינה. ניתן לבקר בתאום מראש בפס הייצור.

פורסם

בבמו אפשר לקבל סיור מדהים של המפעל במינכן (שם מייצרים את סידרה 3). מומלץ בטירוף - גם לאנשים שלא אוהבים במיוחד מכוניות.

פורסם

במוזאון של ב.אמ.וו סגור לשיפוצים. הם בונים בניין חדש לכן הם סגורים.

ניתן לבקר במפעל של מרצדס בשטוטגרד מומלץ מאוד! אחד המוזאונים היפים!

Got To love It

פורסם

אכן ישנו את המפעל של מרצדס ואת הסיור המודרך שמבצעים במוזיאון שלהם ,כמו כן ישנו את המפעל (בצד השני של שטוטגארט) ואולם מכירות של פורשה.

בזמנו עלמנת לבצע ביקור בקו ייצור של פורשה היה צורך לתאם זאת מראש עם המפעל.

הייתי ממליץ בחום על מרצדס ופורשה (בייחוד פס הייצור שלהם ).

וכמו כן את המפעל והמוזיאון של ב.מ.וו במינכן (בניין עגול שהמסע מתחיל מהקומה העליונה ויורד עד למטה).

פורסם

המוזיאון של מרצדס הינו בגדר חובה!

אני מחייב אותך ללכת (אפילו גוער בך).

חוויה מדהימה ללא שום ספק. מקום מדהים ששווה כל רגע (רעה ערך "300SL"!!!!).

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...