Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עשיתי אתמול מעשה נבזה, נסענו אני וכמה חברים לאיצטדיון מרוחק.

כמובן שניצלתי את ההזדמנות ועשיתי כמה סיבובים על האוטו של חבר.

יש לציין שאני עדין בתקופת המלווה .

בקיצור, לאחר רבע שעה של נסיעה , התחלפנו ונסענו מהמקום.

בדיוק שיצאנו מהאיצטדיון לכיוון הכביש (בין עירוני) ראינו ניידת עומדת ברמזור, שעומדת להכנס לאיצטדיון.

הניידת היא ניידת של השיטור העירוני (טנדר D MAX עם צ'אקלקות) ובפנים 2 שוטרים.

במקרה והייתי מגיע למקום 5 דקות מאוחר יותר והיו תוספים אותי נוהג ללא מלווה, מהם ההשכלות של זה?

שאלתי כמה אנשים, ואמרו לי שמכיוון שהם לא משטרת תנועה ,הם לא יכולים לעשות לי כלום, ומכיוון שהם שיטור עירוני (למרות שהם שוטרים לכל דבר) אז אין להם סמכות לפגוע לי ברישיון וכ'ו.

האם זה נכון, או שהם יכלו לעשות משהו אחר?

תודה

ניב :)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

זה לא נכון.

הם יכלו לקרוא לשוטר שמוסמך לפסול לך את הרישיון למקום שבו עשית את העבירה בכדי שהוא יפסול לך את הרישיון \ יטפל במקרה כראוי.

פורסם

אני מניח שזה קרה בראשון אבל לא זה העיקר.

אותם "שוטרים" כביכול הם אינם בעלי תעודות שוטר הם לרוב מסיימי צבא או סטודנטים המועסקים על ידי חברת כוח אדם בשביל העירייה.

זאת אומרת שהם יכולים לתת לך דו"חות חניה כחול לבן או דו"ח על זה שפיצחת גרעינים והשלכת את הקליפות על הרצפה (סיפור אמיתי), בקיצור דו"חות עירייה.לא דוחות משטרה/תנועה!!

זאת אומרת שהם אינם יכולים לפסול לך רשיון מה שכן הם יכולים זה להזמין ניידת משטרת תנועה שתעשה מה שתעשה אם בכלל.

ולפעמים על כל טנדר ,יש להם גם קורולה אם זה מעניין מישהו נוסע מעבר לאותם שוטרים קהילתיים גם שוטר במדים שהוא אכן יכול לתת דוח"ות אבל זה במקרים נדירים!

לסיכום תפקיד אותם שוטרי קהילה הוא לפנות ילדים מהגן או לתת דו"חות חנייה.

סע בזהירות ואל תסע בלי מלווה בלי שום קשר לזה!

פורסם

גם אני קיבלתי דו"ח על פיצוח גרעינים :) והמקרה קרה בנס ציונה.

בקיצור, אצלנו הם שוטרים לכל דבר, יש להם מדים, ולפעמים אותם השוטרים שנוסעים באיסוזו נוסעים גם בניידת שקודה משטרתית.

בכל מקרה ניראה לי שעם היו תופסים אותי,, הם היו קוראים למשטרת תנועה, ועתיד הרישיון שלי לא היה ברור.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ואם ואם ואם...

בשורה התחתונה, לא הייתה להם שום סיבה לעצור רכב שעושה רונדלים במגרש חניה....

צריך להעביר את השירשור הזה לפורום קונספירציות :evil:

פורסם

ממקרה שקרה בחולון - מעכבים את הנהג עד לבוא ניידת משטרה - והשוטר שולל את הרישיון.

בחולון עכשיו יש גם את הפיקוח עירוני, גם משטרה וגם "ביטחון בחולון", ובכל זאת גנבו לחבר שלי את הרדיודיסק מהרכב.

פורסם

"שיטור עירוני" - אין להם סמכויות שיטור, הם פקחים עירוניים לכל דבר.

אם יושב לצד הנהג שוטר, אזי הניידת יש סמכויות של שיטור.

במקרה ואין שוטר בניידת, אסור להם להפעיל צ'קלקה, אסור להם לעכב אותך מלהמשיך בנסיעתך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חשוב!

יש ערים (כמו נתיבות - שם קיבלתי דו"ח) שבהם שוטרים משתמשים בניידות עם הכיתוב הנ"ל.

אגב, מדובר על האיצטדיון בציונה?

פורסם

ניב, כרגע זה לא משנה אם מדובר בשיטור עירוני או במשטרה - אתה יצאת אידיוט.

אין לך סבלנות? גם ככה לא נשאר לך הרבה זמן למלווה... חראם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ואם ואם ואם...

בשורה התחתונה, לא הייתה להם שום סיבה לעצור רכב שעושה רונדלים במגרש חניה....

צריך להעביר את השירשור הזה לפורום קונספירציות :evil:

לוגית אין שום סיבה אך תתפלא שזה ועוד איך מושך את תשומת ליבם של שוטרי ישראל החביבים, שלצערי רק מחפשים למי להרוס את היום.

באמת ובתמים, כשיש לך מגרש חניה ענקי וריק, למשל - מגרש החניה של האצטדיון בחולות ראשל"צ, אם תעשה שם כמה סיבובים.. יש או אין רשיון, אף אחד לא ייפגע.

אני מכיר א' כל מישהו שנתפס בחניה של חוף הים ראשל"צ, בדיוק בשניה שבה חבר שלו הסכים לתת לו להוציא את הרכב מהחניה.. תומרת נסיעה של באמת לא יותר מ 3 מטרים ברוורס ושוטר עצר אותו וכעת הוא לא יוכל להוציא רשיון ב5 השנים הקרובות.

ב' כל שמעתי מלפחות 3 אנשים, שלקחו את החברה\אישה\בת\אחות שיש לה רשיון אבל לא השתמשה בו הרבה זמן, לחניונים כאלה כדי להזכיר להן איך שולטים ברכב... וניידת עצרה אותם (כמובן שלא עשו כלום כי זה חוקי)..

אז בזה עסוקה משטרת ישראל, בלתפוס ת העבריינים המסוכנים שמתאמנים על השליטה ברכבם בחניונים נטושים ללא מזיק..

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
אז בזה עסוקה משטרת ישראל, בלתפוס ת העבריינים המסוכנים שמתאמנים על השליטה ברכבם בחניונים נטושים ללא מזיק..
אל תיתמם.

אין שום דרך וצורה שבעולם שבה אפשר להגדיר נהיגה של נער ללא רשיון או נהיגה של נהג חדש טרי ללא מלווה כ"אימון שליטה" שיש בו תועלת כל שהיא. מדובר בהשתוללות עם הרכב אפילו אם זה סתם נסיעה איטית במעגלים.

נער חסר רשיון שרוצה ללמוד לשלוט על רכב מוזמן ללכת לשיעורי נהיגה או להתאפק עד שיוכל. ונהג חדש שאפילו חודשיים-שלושה רשיון אין לו שרוצה ללמוד את הרכב, ראוי שיעשה זאת בליווי נהג מנוסה ולא לבד.

אז חלאס עם ההיתממות. אף אחד פה לא קונה את זה, וגם המשטרה.

ובאשר לסמכויות שיטור עירוני - ברוב המקרים הם מסתובבים עם שוטר\ת שח"מ בניידת, וגם אם לא - יש להם סמכויות עיכוב וחיפוש.

פורסם

אז לא ממש הבנתי - יש להם סמכויות לעכב אותי או לא? אחד אומר ככה, ואשפוז אומר אחרת.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לדרוש ממך מסמכים מזהים ולעכב אותך עד בוא המשטרה יש להם סמכות מלאה.

לכתוב לך דו"ח או לעצור אותך יש להם סמכות רק אם יש איתם שוטר, ובמקרים רבים יש.

פורסם

לדעתי עשית טעות בזה שנהגת ללא מלווה. זה קודם כל. תתאפק עד שייגמר המלווה.

אבל, אני מאוד תומך בנסיעה למגרש מבודד ואימון על הרכב בנוכחות אדם בעל ידע מתאים בנושא.

אני מבדיל ומסייג את זה מנסיעה שמטרתה היא השתוללות!

נסיעה שמטרתה היא למידת מגבלות והתנהגות הרכב במגרש גדול מספיק ובמהירות איטית (יום גשום לדוגמה) יכולה להניב רבות!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מעשה אידיוטי שיכל להגמר רע מאוד, עשיתי . בזה אתם צודקים.

לא התפרעתי עם האוטו, עשיתי נסיעה רגועה כדי "להתאמן" על גיר רגיל (שעליו לא נהגתי כמעט 3 חודשים), זה הכל.

להבא אני אדע לא לעשות שטויות, תודה לכולכם על העזרה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...