Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חש ברשותי סאב של פיוניר 500וואט דגם ה"דמעות" עים מישהו מכיר.

הוא היה מורכב ברכב של אבא שלי עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות בעיות,

כשמגביעים את המגבר ממש קצת הוא עובד רגיל כשמגבירים אותו קצת יותר המגבר ניכנס לפרוטקשין

למי ששואל זה לא המגבר כי חיברתי אותו גם אצלי באוטו ואותה הבעיה.

הוצאתי את הסאב מהתיבה והיה לו ריח של שרוף חיברתי את הסאב למגבר בבית וכשהגבעתי קצת חזק הוא חירחר כאילו משהו מחליק או משהו כזה...

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

הוצאתי את הסליל לראות עים הוא קרוע והוא היה שלם אבל היה לו ריח של שרוף והוא היה שחור.

מי שיכל לעזור לי תודה רבה.

bmw-530i 3.0L

פורסם

הוצאתי את הסליל לראות עים הוא קרוע והוא היה שלם אבל היה לו ריח של שרוף והוא היה שחור.

אם יש לזה ריח של שרוף

וזה נראה שרוף

וזה עושה קולות של שרוף

רוב הסיכויים שזה שרוף

או מעבדה או מזבלה

אני הייתי הולך על אפשרות מס' 2 וקונה יד שניה

פורסם

צבע בכחול וזרוק לים, מצטער על התגובה אבל בכל הקשור לסאבים ולפיוניר עד היום לא מצאתי קשר.

יש המון סאבים טובים שניתן לקנות משומשים במחירים של 400 שקל לערך, ברגע שתרכוש סאב אחר ברמה נורמאלית ומעלה לא תבין איך היה לך סאב שלא נשמע כ"כ כמו סאב ועוד עם כתוביות של פניוניר.

מצטער אבל זאת דעתי ועוד הרבה כמוני חושבים ככה.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אגב. הדגם הזה היה ממש לא רע. הוא היה נותן מענה מצויין.

לתקן לא שווה.

חפש משהוא חדש/משומש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...