Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

406 מודל 2000.

audi A8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי חיפוש ודליתי הרבה מידע על הרכב,בעיקר רציתי לשאול מה ההבדל בין ה1.8 לבין ה2.0 בנוגע לצריכת הדלק(עירונית בעיקר)?

ובכללי האם מורגש הבדל תהומי בכח ובזריזות בין השתיים?

פורסם

רק ה2.0 מומלץ. ה1.8 על הפנים.

לנו יש בבית 2.0 SV רכב מפנק נוח מאוד שקט וממש לא אוכל הרבה דלק.

חפש לך דגם SV תקבל מושבים חשמלים פנלים מעץ, בקרת שיוט, מערכת אקלים ועוד במחיר זעום לעומת התמורה.

הבעיה היא רק להתרגל לAL4 המשוגע

פורסם

זה שמעלי,הוצאת לי את המילים מהפה.

בנוגע ל1.8 לא יצא לי לנהוג בו או יש מישהו שאני מכיר שיש לו.

יש לי 2 דודים שיש להם 406 אבל ה 2.0 {הם גם אלה שמצאו לי את הפג'ו 205 שיש עכשיו}.

הם אמרו לי בערך מה שזה מעלי אמר.

גם אני נסעתי באוטו,הוא חזק,נוח והרגשה של מכונית ברמה.

בין ה 1.8 ל 2.0 אין הבדל מורגש מבחינת צריכת דלק אך ברור שעדיף ה-2.0,ה1.8 לא כדי במצב הזה.

פורסם

כמו"כ האם עדיף לרכוש 406 משנתון 2000 או להסתפק בפוקוס או סיאט טולדו 2000-2001?(לשלושתם מחיר רכישה דומה)

לנהג המשפחתי שרוצה רכב אמיתי ולא לאנטיס, אבל רוצה שקט יחסי מבחינת תקלות....האם ההבדל בינהם גדול?(צריכת דלק,אמינות כללית וכו')

לטובת הפוקוס 4 כוכבים במבחני הריסוק למרות שה406(3 כוכבים) נבחנה עם 4 כ"א והפוקוס עם 2.

פורסם

מצטרף להמלצות על דגם ה 2.0L בכלל ועל ה SV בפרט. הכסא החשמלי בדגם זה ממש שימושי ונח.

הרכב אצלי רק חודש אז לא יכול לספר עדיין על תקלות ובעיות אמינות - מקווה שימשיך ככה.

שים לב לגבי צריכת הדלק - בנסיעה משולבת 1:10 עד 1:11, צריכה מצויינת יחסית לביצועים.

חפש שרשור בנושא 406 מלפני חודש בערך תגלה שם הרבה המלצות.

• תוכן חדש...