Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי לקחתי את האוטו של הזקן שלי לטסט.

באלנו אוטומטי שנת 96, 75 אלף ק"מ אמיתיים.ABS.

הרכב נכשל בטסט בגלל בלמים אחוריים חלשים וקדמיים גבוליים.בלם חניה תקין.

מעיון בהסטוריית הטיפולים עולה שהוחלפו הבלמים ב 30 אלף,40 אלף,ובפעם האחרונה לפני הטסט הקודם ,ב 73 אלף.

בנסיעה לא מורגשת שום בעיה בבלימה,במגע עם האצבע הדיסק מרגיש תקין,מפלס וצבע הנוזל תקינים.

מה יכול להיות השתנה באלפיים הק"מ שעברו מאז ההחלפה האחרונה לפני שנה?

די ברור לי שלא כל ההחלפות בעבר היו מוצדקות,אבל מה גורם לתוצאה הנמוכה על מסלול הבדיקה?

חשוב לציין שהאוטו מקורי ביותר,לא עבר שום תאונה שגרמה לפירוק מכללי בלמים וכו'.

הזקן של נוהג נהיגה עירונית רגועה,נו,כמו זקן..

מכיוון שצריך אישור לטסט על התיקון אני אשים את האוטו במוסך,אבל האם למישהו יש כיוון לפתרון הבעיה?

בברכה,טושי

פורסם

תגיע למוסך ובקש חוות דעת על הבלמים.

שירשמו לך אם בעינם הבלמים נימצאים במצב תקין או לא.

יכול להיות שאישור זה יהווה אסמכתה לכך שתעבור את הטסט ויכול להיות שתצטרך להחליף כדאי לבדוק.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

"הרכב נכשל בטסט בגלל בלמים אחוריים חלשים וקדמיים גבוליים.בלם חניה תקין."

לדעתי משאבת ברקס מרכזית לא נותנת מספיק לחץ.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

וואקום קרוע/מנותק יגרום לזיוף במנוע,הבחור לא התלונן על כך.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום רב

לגבי הבלמים האחורים יש לבצע וויסות לפני שניגשים לטסט . לגבי כך שלא מורגש כלום בנסיעה - אתה צודק בנסיעה רגילה הרכב עוצר בעזרת הברקסים הקידמיים .

רוב הבלימה מופנת לגלגלים הקידמיים ועקב כך אורך החיים של הרפידות הקידמיות נמוך יותר ( בין 20 ל70 אלף ) ואורך החיים של הרפידות האחוריות כ150 אלף ק"מ

יש צורך בויסות מכיוון שמכלול המעצור האחורי הוא בטכנולוגיה ישנה מאד ( הויסות יחזיק עד כשלושה חודשים )

לגבי עוצמת הבלימה במעצורים הקידמיים אין כול שוני לכול אורך חיי הרפידות ( הם יעצרו באותה מידה גם רפידות חדשות וגם כשהם לקראת הסוף ) ההרגשה שלי ( לא בדקתי את הרכב ) שלא לחצת על דושת הבלם כנידרש . ואים כן אז יש לבדוק את צינורות הבלם ובן הלאה

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...