Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשרף MID של HYBRID OVATION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתח היציאה בתחנה האחרונה (שהוא הקרוס) הינה 7V.. המגבר במצב המקסימלי שלו הינו 5V כך שלא יכולתי אפילו להשוות גם אם המגבר היה על פול גיין מתח הכניסה שלו היה נמוך מהמתח שנכנס אליו בפועל..

האם אני טועה? בבקשה תקנו אותי כדי למנוע טעויות בעתיד..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

העניין עם הגיינים הוא מאוד בעייתי לכיוון.

אני לא בדיוק יודע מי נגד מי במערכת שלך, אבל קח בחשבון שגם הקרוס האקטיבי משמש מעין "ליין דרייבר" שמחזק את האות שנכנס אליו. יכול להיות שעוד לפני הכניסה למגבר האות כבר היה בקליפינג עצבני רק בגלל הפרשי מתחים בין ההד-יוניט-אקולייזר-קרוס.

מה גם שאם מותקן אצלך סאב אז מאוד קשה לשמוע קליפינג במידוופרים הקדמיים בזמן נסיעה + ווליום חזק.

בקיצור - לכוון כל רכיב במערכת בנפרד. למד את "גבול הקליפינג" של המידוופרים הבאים ותשתדל לא לעבור אותו.

לגבי מידוופרים חדשים, במאדיסאונד יש הרבה דרייברים אך כמו שאמרת רובם מיועדים לשוק הביתי. אם תסתכל תראה שלויפא ופירלס יש ליינים של "אוטומטיב" שבהם תמצא דרייברים המותאמים לרכב.

מעבר לזה יש לויפא בסדרת הפרימיום ליין (PL) מידוופרים בקוטר 5.25 ו 7" בהתנגדות 4 אוהם שלדעתי יכנסו לך בתקציב של 1,000 ש"ח כולל משלוחה.

עם זאת מאחר ובארץ יש לנו את מורל לא הייתי שולל מידוופרים חדשים שלהם, הייבריד חדשים או אילייט משומשים. הסופרימו זה כבר אובר-באדג'ט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי מידוופרים חדשים, במאדיסאונד יש הרבה דרייברים אך כמו שאמרת רובם מיועדים לשוק הביתי. אם תסתכל תראה שלויפא ופירלס יש ליינים של "אוטומטיב" שבהם תמצא דרייברים המותאמים לרכב.

מעבר לזה יש לויפא בסדרת הפרימיום ליין (PL) מידוופרים בקוטר 5.25 ו 7" בהתנגדות 4 אוהם שלדעתי יכנסו לך בתקציב של 1,000 ש"ח כולל משלוחה.

בהקשר לזה, פתחתי את הת'רד הנ"ל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142025

האם תוכל בבקשה להתייחס אליו?

תודה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

התיוחסת :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מתח היציאה בתחנה האחרונה (שהוא הקרוס) הינה 7V.. המגבר במצב המקסימלי שלו הינו 5V כך שלא יכולתי אפילו להשוות גם אם המגבר היה על פול גיין מתח הכניסה שלו היה נמוך מהמתח שנכנס אליו בפועל..

האם אני טועה? בבקשה תקנו אותי כדי למנוע טעויות בעתיד..

יש בציטוט הזה כמה טעויות שמעידות על חוסר נסיון בכיוון מערכת, בטח בצורה של ביי אמפ:

ראשית, המתח של 7V הוא מתח מקסימלי, כלומר כאשר הHU נמצא בעוצמה מרבית ואין רכיב שמגביל את הליין דריבר,לכן אני מאמין שלא היה מצב של "קליפ תמידי" מהמגבר. רשמת ש"המגבר במצב המקסימלי שלו הינו 5V", אז לא, המגבר ברגישות המנימלית שלו יכול לקבל אות מקסימלי של 5V, שוב אני מאמין שגם אם הוא יקבל 5.5V הוא לא ינגן בקליפינג באופן קבוע. גם המשך המשפט לא נכון; השוואת העוצמה צריכה להעשות באמצעות אוזן מיומנת.

לדעתי לא היה קליפ קבוע מהHU מכיוון שאם כן , הטוויטרים היו ניצלים לפני כן, בהנחה שהם מקבלים הגברה מאותו המגבר, אני מאמין שהמידים קיבלו עוצמה שהיתה גדולה עליהם, בשילוב אוזן לא מיומנת, הם שגרמו לתוצאה. תזהר להבא.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אתה צריך בפעם הבאה לכוון גם עם האוזניים וגם עם רב מודד לבדוק מתחים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...