Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן פיזית(מגבלות גישה) להשתמש ב דגם אם הצינור הישר ב 205(1.4) או המעוקל?

או שב 205 איו מנוס מלבחור בדגם אם צינור גמיש והברגה.

יש לציין שזה לשמוש פרטי. אין לי צורך הדגם סופר מיקצועי ויקר.

אך גם אין לי צורך באחד שיאלץ אותי לפרק יותר מידי דברים מסביב.

http://www.schwarcztools.com/category.asp?cID=262&c=111721

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

את זה עם הצינור הישר והגומי הקוני בקצה צריך להחזיק ולדעתי זה לא טוב ופתח לשגיאות.

לא מזמן קניתי שעון של KASCO ב-175 ש"ח לפני מע"מ. השעון כולל צינור מתכת עם גומי בקצה וגם צינור גמיש עם מתאמים להברגה בקצה. הכל מגיע בקופסת פלסטיק מסודרת, מעין מזוודה קטנה. השעון אמנם לא הכלי הכי מקצועי שיש אך הוא טייוואני מאיכות דיי טובה לדעתי ומספיק למכונאי החובבן.

פורסם

אביב השמח לדעת הייכן קנית אותו . שגם אני אוכל לרכוש אותו.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

בשמחה. קח בחשבון שהם עשו לי קצת הנחה (דיי זניח) כי קניתי שם 2 פריטים ושילמתי במזומן כך שיכול להיות שהמחיר יהיה יקר במעט, שוב אמור להיות זניח.

פורסם

את השעון בתמונה עם העטיפה קניתי לפני מס' ימים אצל אספקה לתעשיה רחוב יצחק שדה 33.

לשעון יש 3 סקלות,BAR,PSI,KG/CM_2.זה שעון אנגלי,שילמתי 99 ש"ח

השעון KASCO בלי טובות והנחות ב- 150 ש"ח.מול בערך "אלי את אלי דושי "תיקון הזרקות רחוב המנוע 8,זה רחוב קצר וקל למצוא.את השעון השני בתמונה (ללא האריזה),קיבלתי מאחי הגר בלונדון

באחד מביקוריו בארץ לפני כ-25 שנים,זה שעון אנגלי שלא התקלקל עד לפני שבוע.ותאמינו לי היה כל הזמן בשימוש.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא הצלחתי להכנס לקישור ,זה עתה צילצלתי לחגי מ"אספקה לתעשיה"וכך אמר: "זה יבוא מאנגליה,אם מרכיבים את זה שם,אני לא יכול להגיד לך בוודאות,היום יש כל מיני קומבינות שמדינה אחת מרכיבה במדינה אחרת, כדי להוזיל עלות העבודה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

טוב, קניתי את הדגם המדובר.

עלה לי 190 ש"ח.

צינור גמיש+הברגה+מתאם קשיח.

תודה על היעוץ

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...