Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טב לחול עוד מעט ואני מתכנן לקנות בדיוטי פרי את המגבר של אינפיניטי הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115751

חוץ ממנו אני מתכנן לקנות קומפוננט דוטק של מורל ועוד איזה סאב...

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על סאב...

ולהגיד לי אם הקומפוננט של מורל יתאים למגבר הזה?

התקיב שלי לסאב הוא בערך 1300 שקל.. אם יש משהו טוב בפחות שיתן לי יותר איכות מעצמה אני יעדיף..

תודה רבה מראש...

פורסם

אני ממליץ לך על פניקס גולד אוקטן R או ZR אני מאמין שהאוקטן R ינוצל אצלך יותר טוב.

יש לך גם P2 של רוקפורד יש פה אחד באתר שמוכר במחיר זנות 650 שקל עם תיבה ואני ממש לא מבין איך עוד לא קנו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...