Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שמתי לב היום שכאשר אני מזיז את ידית ההילוכים לצדדים, התזוזה מעט קשה. במקרים מסוימים, הידית אינה חוזרת למרכז מאיזור ה "ראשון שני" (צד שמאל). מדובר במצב שבו האוטו אחרי נסיעה, וכל המכלולים "חמים" כביכול.

יש לציין שמהלך העברת ההילוכים עצמו בסדר גמור, כלומר רק ההזזה ימינה ושמאלה מהילוך סרק קשה מעט.

רציתי לקבל כיוון כלשהו לפני שאני ניגש למוסך לראות מה העניינים שם. אודה לכם מאוד אם תוכלו לשפוך קצת אור על הסוגיה.

מתנצל ששכחתי לגבי סוג הרכב, מדובר בפונטו שנת 2003 מנוע 1.8.

רוב תודות,

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

חבל שלא ציינת את סוג הרכב, אבל בכללי, ידית ההילוכים מחוברת לגיר ע"י שטאנגות שהם מוטות ומפרקים שמעבירים תנועה לתוך הגיר. לאחרונה נתקלתי גם שכבלים שמבצעים את אותה הפעולה.

צריך לבודד את המוטות והמיכלולים אחד אחרי השני עד שמאתרים את החלק הבעייתי. לדוגמא: קודם מנתקים את החיבורים לגיר ואם הכל תקין אז הבעייה בתוך הגיר , אם לא ממשיכים ומנתקים את שטנגות מהידית הילוכים עצמה ובודקים את תנועת השטנגות אחת אחת עד למציאת החלק התפוס.

פורסם

אני מאמין שיש לי תושבת גיר, לכל רכב יש לא?

בכל מקרה, ירדתי למטה עכשיו להזיז את האוטו כי חסמתי את הרכב של אבי, ושמתי לב שלא היה קושי כלל וכלל בהזזת הידית.

אולי זה אומר משהו?

שוב תודה !

!AWDSOME

פורסם

מתנצל על ההקפצה. הבעיה נפתרה היום.

מסתבר שפשוט היה חסר קצת גריז בבורר מקדימה זה הכל.

שאר החלקים והתושבות נבדקו והכל תקין.

בטח בגלל הקור או משהו, לא משנה לי האמת.

זהו, תודה לעוזרים :)

!AWDSOME

• תוכן חדש...