Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי חיפושית שנת 1970 עם בעיות מנוע המחייבות או שיפוץ מנוע או החלפת מנוע.

האם מישהו יכול לסייע בכתובת או כתובות.

האם כדאי ליבא מנוע

תודה

פורסם

הייתי מציע לך לכתוב זאת בפורום אספנות או בפורום החיפושיות בתפוז!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ערב טוב חבר יקר!

בכתובות אני לא יכול לעזור, אבל לגבי השאלה שלך ליבא מנוע אני יכול לעזור אז ככה:

לגבי מה שאני חושב, לומד ומתעסק(אוטותרוניקה) אני מציע לך קודם כול להכניס את רכב למוסך אמין ושיפרקו את המנוע ויראו את המצב שלו עם מצבו בסדר וצריך רק להחליף אטם ראש מנוע/גומיות שסתומים/רינגים אז כדי לך להחליף ולשפץ אותו, עם מצבו מאוד גרוע אז עדיף להביא מנוע יבוא למרות שזה חתול בשק אבל יותר משתלם בהוצאות עם מנוע מאוד גמור בכול הבחינות.

בהצלחה

בברכה אלכס

פורסם

ממש לא כל מוסך ירצה לטפל בחיפושית ובוודאי שלא לשפץ מנוע של חיפושית.

יש פורום חיפושיות בתפוז, תעלה את השאלה גם שם.

מוסך "אנטולי" בירושלים יוכל להחליף לך מנוע, בד"כ יש לו גם מנועים למכירה. אם תרצה טלפון- בהודעה פרטית.

מוסך "יגאל" בנתניה גם ישמח לבצע בשבילך את ההחלפה, לא יודע אם ניתן לרכוש מנוע דרכו.

בפורום חיפושיות בתפוז יש בחור בשם בני, שנחשב למכונאי חיפושיות בין הטובים בארץ . את הטלפון שלו פירסמו כמה פעמים גם כאן בפורום, תעשה חיפוש.

האם אתה מודע לכך, שהחלפת מנוע תעלה לך בערך כמו כל הרכב שלך?

• תוכן חדש...