Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש רכב באזור 15-18 אלף ש"ח

כרגע מציעים לי פיאט בראבו 97 אוטומט יד 3 110000ק"ם

נקייה מתאונות

השאלה מי נוהג בה ואיך המנוע... זה רכב עדין שאם לא מטפלים בו בקפידה משלמים הרבה.

אני הייתי מעדיף לקחת סוזוקי סוויפט 94-95 ב- סביבות ה- 17K ולא לראות מוסכים

פורסם
השאלה מי נוהג בה ואיך המנוע... זה רכב עדין שאם לא מטפלים בו בקפידה משלמים הרבה.

אני הייתי מעדיף לקחת סוזוקי סוויפט 94-95 ב- סביבות ה- 17K ולא לראות מוסכים

עם סוויפט אולי לא תראה הרבה מוסכים, אבל אם תרצה לבצע נסיעות ארוכות תפגש הרבה עם האורטופד.

לסוויפט משנים אלה יתרון, אם אתה עולה על מטבע תדע על איזה צד עלית!

לסוויפט אין כל אמצעי בטיחות מודרניים כמו ABS או כרית אוויר, גם החגורות והפח לא משהו.

מה שלא תיקח, שים לך בצד סכום לא קטן ליישור קו ותיקונים, במיוחד אם תלך על גיר אוטומטי שתיקונו לא זול בכלל.

סיאט איביזה/קודובה משנים אלה תהיה לדעתי קניה הרבה יותר טובה מסוויפט, יותר נוחות, מושבים סבירים, יותר מרחב פנימי, בטיחות בליגה אחרת, בקורדובה תסבול מעט מהראות הגרועה לאחור.

פורסם

פולו משנתון 96-98 ידנית 1.4\1.6 נכנסת לך יפה בתקציב, מנסיון של חבר קרוב רכב אמין מאוד ולמרות הכל אם אתה שומר עליו גם בכלל לא יקר לאחזקה. במקרה של חבר שלי חוץ מטיפולים תקופתיים הרכב לא ראה מוסך.

הרכב חסכוני וזריז מספיק, לדעתי הוא יענה על הדרישות שלך הרבה יותר משאר הרכבים שהוזכרו.

פורסם
עם סוויפט אולי לא תראה הרבה מוסכים, אבל אם תרצה לבצע נסיעות ארוכות תפגש הרבה עם האורטופד.

לסוויפט משנים אלה יתרון, אם אתה עולה על מטבע תדע על איזה צד עלית!

לסוויפט אין כל אמצעי בטיחות מודרניים כמו ABS או כרית אוויר, גם החגורות והפח לא משהו.

מה שלא תיקח, שים לך בצד סכום לא קטן ליישור קו ותיקונים, במיוחד אם תלך על גיר אוטומטי שתיקונו לא זול בכלל.

סיאט איביזה/קודובה משנים אלה תהיה לדעתי קניה הרבה יותר טובה מסוויפט, יותר נוחות, מושבים סבירים, יותר מרחב פנימי, בטיחות בליגה אחרת, בקורדובה תסבול מעט מהראות הגרועה לאחור.

נוחות בסוויפט ??? אתה כנראה צודק אבל קצת מגזים..

בכל מקרה אולי עדיף לך לחפש פונטו 98... יש בו את כל השיפורים ABS, ה"כ ח"ח...

אבל אתה מסתכן בכניסה למוסכים עם כל מני בעיות קטנות (כמו חשמל), וכמוכן , חייבים לבדוק את הגיר לפני הקנייה.

פורסם

תודה רבה לכולם על העצות והמילים החמות!

קניתי סוף סוף רכב בשעה טובה!

בסוף קניתי פיאט פונטו שנת 99 יד שניה ידינית 120000ק"ם שמורה

מצב מכני מעולה הגה כוח קרית אויר קצת קוסמטיקה והאוטו פצצה!

שילמתי עליו 18000 עוד 1000 על הקוסמטיקה וגמרנו

היום ניקו לי את המזגן מילאו גז שמן והוא עובד כמו שעון

סה"כ כמו שאמרתי האוטו פצצה!! :) :) :)

• תוכן חדש...