Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג פנסי אנג'ל אייס (Angle Eyes)

לפג'ו 106 דור שני בבקשה תרשמו איפה החנות וכו'.

זה פשוט הפנסים הכי יפים שקיימים ! הנה כאלה למשל:

106silvercf5.jpg

ראיתי באתרים מחו"ל אבל אם יש בארץ אני מעדיף. :)

VW Scirocco TSI - DSG

Guest אסי הראל
פורסם

מצטרף לבקשה, אם ידועה לכם חנות המחזיקה פנסים כאלו, אנא ידעו אותנו.

פורסם

מאז ששחר ואני הזמנו את הסט הנ"ל, חלו מספר שינויים במדיניות אגף המכס במטרה ליישר קו עם מסת המשלוחים הפרטיים מחו"ל, בעיקר רכישות מ - eBay. אני לא אתפלא אם בסופו של דבר יהיה לך משתלם יותר להזמין מאחת הסדנאות בארץ, רק תוודא מי היצרן ומהי ארץ המקור (לא חסרות רפליקות תוצרת המזרח. חוטי החשמל לדוגמא לא יעמדו למשל בעומס של נורות 100W).

אלון

פורסם
ניתן להזמין מגרמניה במחיר של כ 1500 ש"ח כולל הכל.

שחא ואלון כבר מדוגמים בסט דומה...

השאלה אם ונגיד כן הזמנתי מגרמניה, האם יש לזה תו תקן אירופאי (ככה שאפשר לעבור איתם טסט בלי בעיה).

פעם אחרונה שאני הייתי ב E&A הם אמרו לי שאין להם אישור בארץ ולכן לא כדאי להזמין מחו"ל

פורסם

כי E&A רצו שתקנה אצליהם... רק בגלל ההטעיה הזו הייתי מחפש סדנה אחרת :???:. ברור שלפני שאתה מזמין מגרמניה תוודא עם המוכר שיש עליהם תקן E-CODE (וסביר להניח שיש...)

משרד התחבורה הישראלי דבק בתקן ECE, התקן האירופאי ולמעשה התקן הכלל עולמי מלבד ארה"ב (שם ישנו תקן מחמיר פחות בחלק מהדברים, SAE). משמע פנסים המאושרים בגרמניה, בעלי E-CODE, מאושרים גם בישראל, הן ע"י משרד התחבורה והן ע"י רשות הרישוי (אתה יכול לחכות לתגובתו של kompy שיאשרר). אתה יכול לוודא בעצמך - חפש בפרק 48 בתקן ECE של משרד התחבורה.

אלון

פורסם
אתה מצפה שהם יעודדו אותך להזמין לא דרכם?

בזה אני מסכים איתך

אבל אני לא הגעתי למצב שאני רוצה להזמין מהם...פשוט ברגע ששאלתי על הפנסים הללו אז התשובה שקיבלתי : "אהה אנג'ל אייז עזוב שכח מזה לא יהיה בחיים..אין להם אישור בארץ"

לכן שאלתי פה.

תודה בכל מקרה:-)

פורסם

ישנו קיט, שהוא בעצם 4 טבעות כאלה,2 לכל פנס, שמרכיבים בתוך הפנס, והם נדלקים עם לדים.

יש כמה צבעים לזה.

אני הבאתי איתי מחו"ל 2 קיטים כאלה, לא זול אבל יפים.

הבעיה שלי היא להרכיב אותם- לא הצלחתי לפרק את הפלסטיק השקוף מהפנס...

את השני אני אמכור.

I30 CW

• תוכן חדש...