Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שיש לפוראבר ה"כ.

גם אני הייתי הולך על 205 , השאלה אם תמצא שמורה במודל מתקדם, ובתקציב שלך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה, ואני באתי לרוץ לקנות פוראבר... לא ידעתי הם לא מגיעות בלי ה"כ... אני חייב ה"כ...

לא עולה בדעתכם שום רכב שממלא את הדרישות הבאות:

1) שיכלול ה"כ ומזגן טוב

2) נוח

3) חסכוני בדלק (זה לא קריטי בכלל, אני נוסע רק 500-600 ק"מ בחודש זה כבונוס להשוות בין 2 רכבים זהים)

בתקציב של 8-9k ואני בונה על יישור קו מינימלי (באלף ש"ח גג... גם אני אולי אוכל להכניס את הרכב למוסך של חבר שיתקן כמה שטויות...)

עולה לכם בראש חיה כזאתי?

וואי אני מיואש טילים, אני מוכן אפילו ללכת על משהו יפני העיקר שימלא את הדרישות...

פורסם

תודה לך צביקה על העזרה... אבל ה"יושן" של ה205 לא מצליח להסיר דאגה מעיני...

מה אתם אומרים על פג'ו 106 שנת 93-95 מנוע 1000-1100, האם הרכב הנ"ל ידוע כבעל מזגן טוב?

בדקתי בקארפוליו מידות וברוחב הוא זהה ל205 ובאורך קצר בכ 14 ס"מ... לא קריטי בשבילי, במיוחד שדובר על הצפיפות והחדשנות שלה 106 לעומת ה"מרווח" של ה205 אך המיושנות שלה.

וה106 בנפחים ובשנים האלה ממש זולות... כדאי לבחון את האופציה?

פורסם

ה205 אולי מיושנת ובלי הגה כ"ח, אבל היא עושה את העבודה שלה ואם אתה תמצא

אקזמפלר שמור אתה לא תתאכזב. נסעתי שנה וחצי בלי הגה כח.. מסתדרים

המזגן לא נוראי לגמרי, לי הוא היה בסדר גמור, הייתי נוסע רק בין עירוני והאוטו היה מאוד נוח.

ה 106 יותר חדישה בהכל. אבל כשמדובר בגרסאות מנוע של ה1100 (KID, XR) אתה

לא מקבל כמעט איבזור, אני בספק בקשר להגה כח... ואל תבנה על המזגן כי האוטו בקושי

יזוז...

תנסה למצוא 106 מאובזרת, רצוי 1400. למרות שבפחות מ 10K אני בספק אם תצליח.

אם תהיה מוכן להתפשר בנוגע להגה כח אז 205.

אם תהיה מוכן להתפשר על נוחות, חפש דייהטסו שרייד או יפנית קטנה בסגנון...

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

צודק... התקציב שלי עלוב מדי בשביל הגה כוח... כנראה שאני לא ראוי לו... :(

בקשר למזגן אין בעיה... יש לחבר שלי אבא מזגניסט אמר שלא משנה איזה אוטו אני אביא יסדר לי משהו בחינם ככה שאם המזגן של האוטו (יהיה אשר יהיה רק נפח 1100) יקרטע הוא יסדר...

חוץ מזה מנוע ה1100 מתהדר ב60 כ"ס שזה לא מעט... איביזה 1.4 מגיעה להספק הזה...

ב106 XR (קיד אני אקנה רק 95 ומעלה כי אז הם קיבלו את המנוע 1100) יש ח"ח? נ"מ אני לא צריך כולה 2 דלתות...

פשוט יש לי חבר שיש לו סוויפט GA 1000 סמ"ק 3 דלתות, הרכב אמנם לא מירוצים אבל נחמד מאוד מבפנים...

ככה ש106 XR/KID מנוע 1100 יהיו גם סבירות...

אני לא מחפש 0-100 ב12 שניות... 17 יספיקו לי... חחח וגם ה106 עם המנועים החלשים מתהדרים בצריכת דלק זעומה...

אז אני די בטוח אלך על הרכב הנ"ל אלא אם יש לכם אילושהן הסתייגויות? אזהרות? (חוץ מדברים חשמליים מתקלקלים ברכב שזה יש גם חבר חשמלאי... אני מוקף בחברים לא מודאג... :p)

פורסם

אתה ראוי להגה כח! לנו במשפחה יש אוטו ב 6 אלף עם הגה כח, מזגן חזק.. ואוטומטי

אני ממליץ על ה 106 למרות שאם אתה בחור קצת גדול אולי לא יהיה לך הכי נוח בנסיעות ארוכות מדי,

אפילו שה106 מאוד נוחה, היא גם דיי קטנה ומרגישים את זה..

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

צר לי להעלות אופצייה שאף אחד אחר לא העלה, אבל:

עקבתי זמן מה אחרי ההודעות שלך בYNET, וגם כאן. אתה צריך להיות מודע לעובדה שלמרות שאתה "בונה על יישור קו במקסימום 1000 ש"ח", המציאות עלולה להסתדר אחרת. ממה שזכור לי, אתה גם מתכנן על אחזקת הרכב למספר חודשים (אלא אם כן זה השתנה).

בנוסף התקציב שלך נשמע די דל, והתקלה הראשונה (וברכב בסכום כזה זה אפשרי בהחלט, קח את זה בחשבון) תגמור אותך, והרכב יעמוד בבית.

לפי דעתי שווה לך לוותר על הנושא כרגע, כי הוא עלול לגרום לך הרבה כאב לב (גם אני הייתי בסיטואציה שלך, ולבסוף וויתרתי).

מה שכן, אולי שווה לך לחשוב על קטנוע.

מצד שני, אם תחליט בכל זאת ללכת על זה, אני הייתי הולך על ה205 - בתקציב שלך יהיה קשה למצוא 106 ראויה, למרות שזה אפשרי, וה205 רכב באמת נהדר יחסית למחיר (ד"א לי הייתה 205 מנוע 1100 והיא באמת נוסעת לא רע בכלל, גם בלי הגה כוח).

בכל מקרה, תדע שאחזקת רכב כזה, עם ביטוח לנהג צעיר ונסועה כפי שאתה רוצה, תסתכם בכ-1000 שח בחודש (הערכה גסה לפי מה שלי עלה, לא להתנפל :-) ).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין,

אני שמח לפחות שיש לך סבלנו כלפיי... חחחח. ניפנפו אותי די מהר משם ובצדק...

ה205 מבפנים פשוט נראית זוועה... ואני לא יכול לנהוג ברכב שאני חושב שהוא מכוער... ושתבין אני נוהג במולטיפלה כרגע...

למרות שאני בעבודתי משתמש בקטנוע אני מתבלט אם לעבוד בחורף למה החבר'ה בעבודה אומרים זה פחד מוות לעבוד בגשם...

יבין,

נקודה אחרונה,

תהיה תמיכה מזערית מן ההורים באחזקת המכונית... גם הביטוח וכל מיני דברים יקרים ב"עולם המבוגרים" ימומנו על ידם ואני אשלם להם בתשלומים (בין השאר בגלל שאין לי כרטיס אשראי... חחח)

תודה רבה לך,

אדיר

ונאור,

אתה מוכן לספר לי באיזה רכב מדובר? :S וכן אני בחור די גבוה... 1.85 מ'.

תודה

פורסם

מדובר במיציבושי לאנסר 91 ... אולי יש לה הגה כח, 4 חלונות חשמל, מזגן חזק, אבל

היא לא זזה, היא ענקית, והיא לא חסכונית כלכך בדלק..

שמע, יבין אמר לך דבר נכון. 106 ראויה יהיה לך קשה למצוא. תחשוב על משהו יפני אולי.. אם אתה לא רוצה להתקרב ל 205 (אני חושב שהיא לא כזו נוראית כמו שאתה עושה אותה.)

בהצלחה נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה...

הכסף גויס וכבר צלצלתי לאדם שמכר פג'ו 106 XS שנת 95',

הלכתי עם אבי ובחנו את הרכב והוא היה נראה במצב סביר.

עכשיו בדקתי במחירון של לוי יצחק ויצא שהמחירון הוא 13k. הרכב חיצונית היה עם כמה דפיקות פח אז אמרנו שנתחיל להתמקח, הצעתי 9k ותכננתי לסגור אותו באיזה 11-11.5

הבנאדם בא ואומר לי: אני רוצה 20 (WTF??!! :lol: ), בשבילך נתגמש ל18.5

אפשר לדעת מזה המחירים המופלצים מהתחת של המכוניות האלה? :x

אז נכנסתי מחדש ליד 2 (כמובן שאני מבצע מעקב אחרי מודעות מדי יום לאתר מוכרים נואשים (:evil:) לפג'ו 106 ולסקסו (שממנה אני פחות מתלהב) והמחירים מופלצים ממש מהתחת.

מה קורה פה? יש מחירון וכל גרוטאה רוצה איזה 2-3 מעל המחירון??

חשבתי גם על פונטו אבל בתקציב שלי אפשר למצוא רק חרא וחוץ מזה היא מודרנית מדי (בתור רכב ראשון אני לא רוצה יותר מדי חשמול אלה הנאה טהורה מנהיגה...)

ככה שאם אתם או חבר מוכרים 106 שנת 94-96 (XR/XS) במרכב 3 דלתות ואתם דורשים מחיר הגיוני אני אשמח להצעה

[email protected]

תודה לכם.

פורסם

הסקסו זהה לגמרי ל 106 וסחירה ולוי יצחק לא מסמפט אותה כלומר מחירון נמוך משל 106

אם אתה שוקל את ה 106 אז הסקסו לא צריכה להפריע לך...

לגבי סוויפט כדי למצוא אחת שהיא לא גרוטאה אתה צריך להעלות את התקציב

לדוגמה עבור סוופיט 94 1.3 ידני המחירון הוא 14.5.

העצה שלי תנסה להתקדם כמה שיותר מבחינת מודל אפילו אם הרכב מיושן יותר לדוגמא

205 מול 106 כך תקטין סיכוי להוצאות ותקלות ( במידה ונרכב שמור כמובן )

פורסם
אני לא רוצה יותר מדי חשמול
אתה יכול ללכת בפונטו על רמת גימור s (הכי נחותה) אין חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה כוח וכל ה"שטויות החשמליות" - אתה מקבל רכב ממש ערום:shock:

עריכה: הנאה מנהיגה אתה לא תקבל פה זה בטוח.

פורסם

עדיין אעדיף 106... למרות שאני בתכלס מעדיף שנתוני 94 של PSA מהסיבות הבאות:

1) ב94 נכנסו מנועי ההזרקה של הקונצרן לרכבים השונים.

2) רכב מתחת לשנת 95 פטור מבדיקת זיהום האוויר המחמירה בטסט.

בן דוד נוסף שלי קנה בסוף השבוע איביזה 94' עם מנוע 1400, אני אשאל לעצתו.

בינתיים אני מעדיף 106 למה לרכב הזה יש חסכון בדלק, חלפים זולים (אולי אני טועה), ניהוג מעולה.

ויש לו 2 דברים שמאוד חשובים לי: מד טורים ומד טמפרטורה.

זא אני שוב אשמח שאם שמעתם על משהו צרו איתי קשר...

כמו שאמרתי בעבר... אני לא מעונין ב205 למרות אמינותה. ובפונטו S כלל וכלל לא... אולי אם אני אמצא איזה ג'אנק אבל עם ה75 כ"ס אני אלך על זה...

בינתיים אני סגור על ה106... פשוט מגוחף מה שאנשים תופסים מה106ים שלהם...

פורסם

מקפיץץץ....

אנשים, אני פשוט לא מוצא כלום אבל כלום. התקשרתי להרבה בעלי 106 וכולם מבקשים מחירים שמתחיל מ1k מעל המחירון ונגמרים אלוהים יודע איפה ולא מתגמשים בכלום.

אלה שמתגמשים - בעלי גרוטאות.

אעשה סדר בדברים ואערוף רשימת דרישות חדשה:

1) מזגן טוב

2) הנאה מנהיגה

3) נוחות

4) חלפים זולים

*אם אפשר אעדיף ה"כ (אם מדובר ברכב קשה לניהוג) ומד טורים/טמפ'

אז ההעדפה שלי היא כרגע ל106/סקסו. התקשרתי לכ6 בעלי 106 ולכ2 סקסואיסטים... כולם מבקשים יותר מדי ולא מתגמשים.

בדקתי בלוי יצחק והרכב היחיד שמגיע מ94 עם מזגן וה"כ סטנדרט היא האיביזה 1600, יקרה מדי ונקרעה על ידי עשרות ידיים צעירות...

פונטו, יקרה מדי למרות שאין לי בעיה כלשהי עםהרכב הנ"ל (חוץ מכך שכמות 3 הדלתות שלו זעומה)

205, אין מזגן טוב וחברה של אמא שבנה קנה כזאתי מודל 92 אמרה שמדובר ברכב רע מאוד... ולמרות שאני לא נוטה להאמין לה חוץ מחלפים זולים אין ממש ברכב הזה...

קליאו, מחושמלת... ולכן אחזקה יקרה

שרייד/סוויפט, לא אוהב יפניות. יש לחבר סוויפט 92 מנוע 1000 הוא שמח אבל לא יותר מזה... חוץ מאמינות אין משהו מיוחד.

מה אתם אומרים על פיאסטה?

ושוב,

אם מישהו מכיר אדם גמיש במחיר עם רכב במצב מכני טוב אני מוכן לדבר עימו (אפשר גם עם מזגן במצב לא תקין)

[email protected]

תודה

וצום קל

• תוכן חדש...