Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצוקת גומיות לאסקורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אנשים, אנחנו בבעיית גומיות קשה בפרוייקט שלנו. השאלות פשוטות:

1. האם ניתן להשיג בארץ גומיות חדשות לאסקורט מודל 72? כמובן מדובר בגומיות גשם, גומיות לחלונות משולשים וגומיות לחלונות האחוריים. גומיות לדלתות ובגאז' אין בעיה להשיג כפי שהבנתי.

2. האם יש מישהו שמייצר גומיות כאלה לפי הזמנה? אם כן מה בערך טווח מחירים? אין לנו בעיה עם שירטוטים ודוגמאות.

3. האם הפיתרון היחיד הוא יבוא?

תודה, מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

מקס שלום

לגבי גומיות גשם לא ניתן להשיג בארץ כלל.

ישנם תחליפיים אשר מודבקים אל הדלת.- לטעמי לא יפה כלל.

באתר של סקוט http://www.scottsoldautorubber.com.au/

יש את כל הגומיות(מסקר שעשיתי הוא הכי זול ).

עדיין לא קניתי את הגומיות הגשם.

אבל קיבלתי חבילה לפני כחודש וחצי עם גומי לחלון משולש קידמי של אסקורט ולא ברנדה

כך שזה לא מתאים לי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121264

אם אתה מעונין צור קשר בפרטי.

ירון מאיר

פורסם

סתם מעניין אותי מה זה גומי גשם :? ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גומיות לא-מקוריות לחלון האחורי (יותר רחבות) קניתי לפני כ-12 שנה במכו-גום (ככה נידמה לי קוראים להם)- באחד מהרחובות החוצות את הדרך שלמה בת"א - אם תרצה יותר מדוייק- תתקשר אליי, ואסביר, או תשאל את חן פרחי- שגם, כפי שרן אמר, "איש הגומי"- יש לו מפעל גומיות, או משהו... בהצלחה! ב"מכו-גום", אגב, קניתי לא פעם גם חלקים נוספים, כמו חלקי בוכנות ברקסים לאסקורט (כולל בוכנות בגלגלים - משהו, שאין בד"כ לאף אחד!), תושבות מנוע לקאפרי, וכ"ד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה,

איפה, איפה חן, שיעשה לנו סדר עם הגומיות האלה?

אופיר, גומיות גשם, זה הגומיות של חלונות צדדיים, בדלתות.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אווווווו!!!!!!!!!! ברוך הבא "למועדון"! -גומיות לחלונות בדלתות לפיירמונט אני לא מוצא אפילו בחו"ל!!! גם לקאפרי, אגב, אבל זה נראה לי פחות בעיה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם הכוונה לגומיות שצמודות לשמשות צד שאמורות "לנגב" את החלון בזמן הורדה אז אפשר להשיג בארץ משהוא חליפי דומה, זה מה שעשיתי אצלי,

מקס אני מציע לך ללכת "לאריה זגגות רכב" בנתניה, יש לו כמעט הכל.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אם הכוונה לגומיות שצמודות לשמשות צד שאמורות "לנגב" את החלון בזמן הורדה אז אפשר להשיג בארץ משהוא חליפי דומה, זה מה שעשיתי אצלי,

מקס אני מציע לך ללכת "לאריה זגגות רכב" בנתניה, יש לו כמעט הכל.

אופיר

איפה זה בדיוק - אני צריך גם!!!!

• תוכן חדש...