Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שנוסעים ברכב, לא משנה באיזה מהירות, על כביש ישר וסלול לחלוטין או על כביש משובש יש רעשים בנסיעה.

בלחיצה על כנף קדמית שמאלית בחוזקה נשמעים רעשים. נסעתי למוסך לבדיקה ושם טענו שה"משולש" הלך. משולש כזה עולה 130 ש"ח, אבל צריך להחליף גם את השני (עוד 130 ש"ח), ואז צריך לעשות כיוון פרונט ב- 250 ש"ח, ועבודה עוד 200 ש"ח.. ובקיצור יותר זול מ- 710 ש"ח זה לא ייצא.

קודם כל, מה זה בכלל "משולש"? כמה עולה חלק כזה לאונו והאם באמת צריך כיוון פרונט?

הרכב הוא אונו 93 1.4.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

המחירים נשמעים סבירים, גם לחלק וגם לעבודה...

יש פרויקט של איציק להחלפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47926

ניתן לראות שם את המשולש למרות שבכנות אינני מבין בדיוק מה תפקידו הוא חלק ממערכת ההיגוי ברכב וברכבי גם הוחףף אחד בזמנו במחיר יותר גבוה ממה שציינת...

עריכה: ראה אגב את הוויכוח שם בנושא כיוון פרונט - לא ברור מה נסגר בסוף, אולי תוכל להאיר את עינינו בקטע זה...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אכן השרשור שצביקה נתן לו קישור ,מעניין מאד, והוא עונה בפרוטרוט על שאלותיך, ואין כל ספק, שהטיפול חיוני, בטיחותי, ומחויב המציאות, לגבי המחיר נשמע לי סביר, אם כי זכותך לבצע סקר מחירים, מה שבאזור מגורייך האפשרויות מוגבלות מאד.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אתה תמיד יכול להחליף משולשים ולא לרוץ לעשות כיוון פרונט (אלא רק כיוון TOE) - השאלה היא מה באמת מצב הפרונט והאם באמת הזוויות זהות ב-2 הצדדים או שצריך להשתמש בשיטה האלימה שהזכירו בני ל. ועמית - ופשוט לעוות את השילדה חזרה למקום ע"י בודי-ג'ק.

המחירים שנתנו לך נורמליים בהחלט \ זולים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אי אפשר ללכת למוסך אחר, סכנה לצאת מהבית יש פה טילים.

האם יש סכנה בטיחותית ממשית?

שהיתה את התקלה במיסב היתה סכנה להעפת הגלגל בנסיעה וזה מסוכן מאוד.

עכשיו מדובר בסתם רעשים. האם ניתן למשוך את זה?

איציק- מצב הפרונט מושלם. נעשה כיוון לפני שנה במכון מוסמך ב- 230 ש"ח.

פורסם

לי בזמנו אמר המוסכניק שניתן למשוך - אחרי שהרעשים שיגעו אותי אמרתי לו שיתקן כבר...

איציק - אני מבין מדבריך שבאמת באונו אין כיוון פרונט חוץ מבאלימות לעוות אותו?

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...