Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כפי שאפשר לראות בקלות היני חדש פה

:wink:

אני מחפש רכב לצעירים[לי] בתקציב של עד 42 אלף שקל וחשבתי שיוכלו לעזור לי לבחור פה

דווקא החוזק של המנוע זה לא במקום הראשון אצלי

מה שאני מחפש ברכב הזה הוא שיהיה לפחות שנת 2000 ומעלה, ושיהיה עם תיבת הילוכים אוטומטית חובה[זה הוראה "מלמעלה"]

מנוע 1.6 יכול להיות נחמד, ועדיף 5 דלתות

באופן אישי נדלקתי על הסיאט איביזה, תגידו מה דעתכם בבקשה..

תודה מראש, אבי.

פורסם

סיאט איביזה נראה לי אחלה אתה יכול גם ללכת על פולו (זה אותו מנוע) אם אתה רוצה מכונית עם שנתון יותר נמוך מ 02 האפוציות שלך יתרחבו עד מאד אני הייתי ממליץ על אימפרזה 98 אותו דיי נפוץ לדעתי זה המראה של האימפרזה הכי יפה לא בעיה למצוא את האוטו הזה באזור ה 35-40

אם אתה חייב משנת 2000 ומעלה אז כנראה שהאיביזה או הפולו אם האופציות הכי טובות שלך אתה יכול לחפש גם 206 במחיר הזה

פורסם

גם פונטו ELX שנת 2001 תכנס לך יופי בתקציב.

מנוע 1242 אמנם, לא לפי בקשתך של 1600. אך בהחלט נוסעת יפה מאוד (מנסיון של שנתיים), וכמובן חסכונית בדלק.

!AWDSOME

פורסם

שלום לכולם

ראשית כל תודה על התיקון בכותרת אכן הכוונה היא לאוטו משומש, עמכם הסליחה.

שנית רציתי להודות לכולכם על התשובות, וחיזקתם את הדעה שלי ללכת על האיביזה, אישית אני נורא אוהב את המראה של האוטו ובפורומים אחרים אמרו לי שהשנתון 01-00 שלה מאוד לא אמין ונוטה להמון תקלות, יש למישהו הכרות עם הרכב?

עריכה:

מישהו יכול להמליץ לי על לוחות רכב טובים? תודה מראש

פורסם

בתור בעל של הרכב איביזה 2001 1.6 ל ידני

הרכב אמין מחלה ידועה זאת הידיות הנשברות

ממצליץ בחום מניסיון

פורסם

הידיות נשברות? חחח

אפשר להמנע מזה בדרך כלשהי? אולי להיות עדין איתן קצת?

בכל מקרה - אני אבדוק את זה בזמן הרכישה...:razz:

פורסם

קשה מאוד להמנע מזה

ידית כזאת מקורית עולה 513 שקל בצמפיון וקשה מאוד למצוא כאלה שלמות בפרוקיות.

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על לוחות רכב טובים? תודה מראש

יש שרשור לוחות רכב מעולה באזור הדביק בפורום זה.

הכי טוב שתבדוק בכולם, תבחר את הרכבים האהובים עליך ביותר, תבדוק שאין הצטלבות ותתקשר.

• תוכן חדש...