Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתחיל לעשות טיפולים לבד לרכב בתחומים שאני יכול כמו שמנים, פילטרים וכו'.

עד עכשיו הרכב טופל אך ורק במוסך מורשה וכמובן הכל מתועד, הבעיה היא שאם אני אטפל לבד ברכב לא יהיה שום תיעוד של מוסך מורשה לטיפולים שנעשו. השאלה היא איך אני חוסך כסף בטיפולים ע"י כך שאני עושה אותם לבד ובו זמנית מתעד אותם למקרה של מכירה עתידית של הרכב?

תודה

לאון

פורסם

לי למשל יש חלקים לטיפול הבא בתא המטען, פלאגים שהחלפתי בשביל דוגמא, אתה גם יכול להציג קבלות על הקניה של החלקים, אתה גם יכול לקנות את החלקים במוסך המורשה אם אתה רוצה.

עשיית טיפולים/תיקונים לבד לא רק חוסכת כסף, יש לה שני יתרונות אחרים נוספים.

1. אתה לומד, והמון.

2. אתה בטוח שהעבודה נעשתה על הצד הטוב ביותר, ולמעשה, בכלל נעשתה.

פורסם

והרבה אנשים (הקונים) דווקא מתרשמים לטובה מהידע של מה החלפת ואיך עשית.

ברגע שהדברים מסודרים (קובץ אקסל למשל) אנשים יראו שהמוכר השקיע זמן, כסף והקפיד על עבודה נכונה.

לא צריך לחשוש מזה...

Veni Vidi Vici

פורסם
אתה בטוח שהעבודה נעשתה על הצד הטוב ביותר

בהנחה שמי שעושה אותה יודע מה הוא עושה, ולא נשאר עם רפידות מיותרות אחרי שהוא מרכיב קאליפר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מקווה מאוד שאין בעיות כאלו.

אין לי קבלה על שום טיפול לרכב. רישמית, הוא לא טופל מאז דצמבר לפני שנתיים או משהו כזה. אני בהחלט מקווה שקונה עתידי (אם יהיה :wink:) ידע להבחין ביני בין חאפר ששוכח לטפל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום,

בדרך כלל רכב שטופל עצמאית על-ידי בעליו הוא ברמת תחזוקה גבוהה.

אני מטפל ברכבי בעצמי בעזרת ספרות מקצועית של הינס.

הרכב הקודם שלי היה גולף דור 4, כאשר מכרתי את הרכב אומנם נשאלתי היכן הרכב טופל, עניתי במוסך מורשה מכיוון שזה מה שהקונים מצפים לשמוע. (היתה לי קבלה על החלפת רצועת תיזמון וזה מה שהצגתי לקונה).

את הטיפולים שביצעתי בעצמי תיעדתי בספר הרכב פשוט רשמתי מה עשיתי ומתי+קילומטרא'ז.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...