Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע יותר טוב.

חצי צנרת? תבקש ממנו גם את החצי השני.

תוודא במחירון שאין לרכב נעילה מרכזית+ח"ח. אם כן, אז אין לו סיבה לקחת על זה מעל המחירון.

תוודא שזאת יד חמישית, אם רשום ברישיון יד 005, הכוונה זה יד שישית.

תוריד אותו קצת, תראה את הרכב ואז יהיה לך על מה לדבר.

זה לינק למחירון לוי יצחק. תבלה.

http://www.ynetcenter.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?Error=NoCookie&BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue&ERT=

זה נשמע יותר טוב אבל אחרי כול החיפושים האלו

אם הקניה הזאת לא תצא לפועל אז לא תיהיה בררה אלה לחכות עוד קצת.

אבל לגבי הרכב:

זה יד חמישית הכוונה שברישיון רשום יד חמישית, הכוונה שברגע שאני ירכוש את הרכב

הוא יהיה יד 06.

בקשר לחצי צנרת מה הכוונה לבקש ממנו את החצי השני?

ואמור להיות לו עוד חצי?

דרך אגב: מצטער על הבורות אבל ציינת שם את המילה ח"ח..

זה קיצור של?

לגבי הנעילה מרכזית, לא מצאתי בכלל את הרכב במחירון,

מצאתי ESI שנת 94 אבל לא בנפח 1500 אלה רק 1600...

ב1500 יש רק שנת 95.

תוכל לעזור לי בעיניין הזה? כי אני לא סגור ב100 אחוז על המחיר מחירון של הרכב.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק כדי למנוע טעויות תזכור שברשיון כתוב "בעלים קודמים :" ונניח 005. כלומר 5 בעלים קודמים, המוכר הוא יד שישית ואתה שקונה תהיה יד שביעית. וזה שיקנה ממך יהיה יד שמינית.

אם כל ההונדות שמפורסמות הן יד עשירית אז אין מה לחשוש. אם הם יד רביעית או שלישית אז חבל לקנות רכב שאף אחד לא ממש השקיע בו יותר משנה.

בנוסף חלונות חשמל (ח"ח) ונ"מ - נעילה מרכזית לא נראה לי שעולות יותר מ 1500 ש"ח, וגם זה ביום שהתקינו אותם ולא היה עוד בלאי. אם מאז עברו כמה שנים, הם לא שוות יותר מ 750 ש"ח תוספת. לגבי סלון 97, דווקא יכול להיות שהייתי מוסיף, צריך פשוט לראות את האוטו מבפנים, לשבת, ולהתרשם אם זה נותן לרכב תחושה של חדש יותר.

לסיום ההונדה הזאת, גם עם 125 כ"ס לא כלכך ספורטיווית, ובכל מקרה, איזה סיבה יש לקנות את הדגם עם המנוע 1500 ??? יש לו איזה 90 או 100 כ"ס ויש מספיק דגמים אחרים (יצרנים אחרים) עם מנועים שווים או עדיפים.

כמו כן תבדוק כמה זמן המוכר מחזיק באוטו. שים לב ברשיון ל"תאריך בעלות", שבו הוא קיבל את הרכב. אם זה שלושה חודשים או משהו כזה, לא הייתי קונה ממנו. חפש מישהו שיש לו את הרכב שנה לפחות. זו דעתי

פורסם

הבנתי עכשיו בקשר לידים, אז עקרונית אני יהיה יד שביעית הבנתי.

בנוגע למנוע זה באמת 1500 ובגלל זה אני לא מצליח למצוא את הדגם אני יתקשר אליו לשאול אותו שוב פעם על זה.

יש מצב שאני כבר יחכה למכוניות אחרות.

דרך אגב:

למישהו יש מושג המחירון של משהו ממה שרשמתי כאן?

כי אני מצאתי רק ESI קופה.. והESI הרגיל שמצאתי במחירון הוא שנת 95.

מישהו יש לו איזה מחירון בבית שהוא יכול להגיד לי?

• תוכן חדש...