Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ססס

לפני כמה זמן הפעלתי את המערכת על וליום יחסית גבוהה למשך חצי שעה שעה בלי להניע.

המגבר פתאום נכנס לפרוטקשיין , לאחר כמה דקות חזר לפעול.

לפי מה שראיתי בHU הכיוונים התאפסו וגם התחנות רדיו , אולי נגמר המצבר לא יודע.

האם גם הכיוונים במגבר התאפסו וצריך לכוון שוב במגבר ?

תודה ,כפיר.

פורסם

לא ,כיוון שהכיוונים במגבר הינם בעזרת פוטציומטרים קבועים ,בשונה מHU שהכיוונים נעשים דרך הDAC במכשיר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם אם המצבר לא לגמרי ניגמר.. כנראה שזאת הייתה קפיצת מתח בגלל מצבר לראת סוף חייו או טעינה חלשה.. (הייתה לי בעיה דומה שבאה והלכה עד שהחלפתי למצבר חדש)

פורסם

טעינה זה לא

כי הוא ציין שהוא שמה מוזיקה עם רכב לא מונע - כלומר אכן הייתה בעיה בטעינה, פשוט לא הייתה

אז כנראה שהמגבר היה צריך כמות מתח שהמצבר לא יכל לספק..

ואז הוא נכנס לפרוטקשיין

ולכן אם יושבים באוטו כדי להנות מהמוזיקה

אז מומלץ להניע מדיי פעם

וככה גם מתפנקים על מזגן :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

בנוסף למה שטל אמר, מרבית המגברים שיש בשוק צריכים את הכוח הנוסף מהאלטרנטור בכדי לתת ביצועים טובים יותר שנובעים ממתח כניסה גבוה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה שלא הגבתי לא היה לי כל כך הרבה זמן.

האוטו הניע אחר כך ישר כי הלכתי לחנות במקום אחר, ועדין הקומפוננט והסאב לא עבדו אלא רק האחוריים.

לאחר שחניתי ניסיתי שוב , הנעתי והכל עבד אבל, הHU התאפס כך גם התחנות רדיו.

מה אתם אומרים כיוון מחדש ?

• תוכן חדש...