Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתם יודעים איך משפיעים דגמי הרכב החדשים

על מחירי שוק המכוניות הישנות?

אם כן, מתי יוצאים הדגמים החדשים והאם שווה לחכות?

פורסם

שאל את לוי יצחק. הוא ה"מומחה" לענייני שוק.

שנת הדגם הבאה מתחילה בד"כ בסביבות מאי. כלומר - יש בחנויות כבר דגמי 2007. שוה לחכות , עוד מעט יש אבטיחים וענבים ממש מתוקים , במחירים מצויינים.

פורסם
שאל את לוי יצחק. הוא ה"מומחה" לענייני שוק.

שנת הדגם הבאה מתחילה בד"כ בסביבות מאי. כלומר - יש בחנויות כבר דגמי 2007. שוה לחכות , עוד מעט יש אבטיחים וענבים ממש מתוקים , במחירים מצויינים.

אני מבין שהמלפפונים נגמרו..

שמר?

פורסם
האם אתם יודעים איך משפיעים דגמי הרכב החדשים

על מחירי שוק המכוניות הישנות?

אם כן, מתי יוצאים הדגמים החדשים והאם שווה לחכות?

אהלן עופר. בניגוד לדעה הרווחת, יציאה של דגמים חדשים לא משפיעה כמעט בכלל על מחירם של ישנים. אם היינו בעולם הגדול והמתוקן -רק אז היתה השפעה.

זה קטע מעניין שחוזר על עצמו כל שנה-במיוחד באזור מאי יוני- מועד יציאת המודלים החדשים.

הרבה אנשים סבורים שיהיו ירידות ערך של כל מני דגמים בשיעור של "עשרות אלפי שקלים"-ולא מבינים למה זה לא קורה. יצחק לוי לא יכול לאפשר ירידות של עשרות אלפים. אם מישהו יקום בבוקר ויגלה שהמכונית שלו ירדה במחירון ב 10,000 שקל, סביר להניח שהוא ידאג שהמכונית של יצחק לוי תרד בהרבה יותר (באמצעות בקבוק נפט וכמה גפרורים). וברצינות-אנחנו עדיין מתיחסים במידה מסוימת למכונית שלנו בתור איזה קרן פנסיה...למרות שזה לא המצב כבר 15 שנה. ואי אפשר לזעזע ככה את השוק (הכוונה למר לוי).

ללא כל קשר-עדיף לך לקחת מכונית שנת 2007 מסיבה מאוד פשוטה - השנה הוצגו ויוצגו מכוניות שעולות על הדגמים הקודמים בהמון היבטים ובעיקר בבטיחות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

במקום סתם ככה לזרוק מידע- תן דוגמה שרלוונטית לדיון .(יש לי כאן מחירונים של 5 החודשים האחרונים, קח בחשבון שלא תמצא דוגמה כזו)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רק אציין, כי אמנם מודל 2007 החל בחודש מאי 2006,

אך מודל 2008 יכל רק בחודש ינואר של שנת 2008..(סוףסוף!)

לפיכך - שנת המודל 2007 תהיה שנה וחצי ולא שנה בודדת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תומר בתחום הצרפתיום יצחק לוי מוריד הרבה

אני בדקתי ומצאתי שרוב הצרפתיות יורדות בדיוק (או כמעט בדיוק) כמו היפניות ב-5 השנים הראשונות, ולאחר מכן מתחילות לרדת יותר. ממש אין לי כוח וזמן לתת כאן הסברים מפורטים, אבל אני בהחלט ממליץ לכל הקשקשנים לא לזרוק לאוויר סיסמאות לא בדוקות לפני שהם, ובכן, בודקים אותן. (וכמו שתומר כתב - מביאים דוגמא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...