Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ZX וולקן, 3 דלתות, בורדו, יד שניה (01 ברשיון), 155K ק"מ.

האוטו רשום כשנת 94' עקב טעות של לובינסקי בזמן הייבוא, והוא למעשה 95' כפי שאפשר לראות לפי מכסה המנוע, הסלון ושאר סממנים של MK2.

יש לי את הקבלה המקורית של האוטו, ומסמך אשר קיבל הבעלים הראשון מלובינסקי ובו הנחה של 3K ש"ח בגלל הטעות הזו.

בסופו של דבר, עקב ההחמרה בבדיקות זיהום האויר בטסט אשר תופסת משנת 95' והלאה, זה יתרון.

קרה המקרה ויש נזק בבלוק מנוע, שלי אין כסף, זמן או רצון לתקן (עברתי לגור במרכז, אני עובר לדו"ג).

הנזק הוא רק בבלוק ואני יכול לסייע בידי הקונה המאושר להשיג בלוק מייבוא במחיר נמוך מאוד.

שלדה: נקיה לחלוטין.

מצב חיצוני: טוב מאוד. הצבע שמור, יש מעט מאוד נגיעות בפח.

מצב פנימי: טוב מאוד. הכסאות במצב טוב, אין קרעים בדיפונים, דשבורד במצב טוב.

מכני: חוץ מהבלוק הכל תקין. ה"כ, ABS, נ"מ, ח"ח, אזעקה, מזגן חימום/קירור - הכל עובד.

תוספות: על האוטו מותקן דוד זרימה חופשית של ANSA. הדוד המקורי יימסר לקונה.

כמו כן מורכבים על האוטו ג'אנטים של 205 GTI 1900 אשר נצבעו בלבן צביעה מקצועית ב"חצם". מי שרוצה יכול לחפש שני שרשורים בנושא בפורום PSI.

הג'אנטים נועלים דאנלופ SP ספורט 8000 במידה 195/50/15 מאושרים ברשיונות.

ניתן לרכוש את הג'אנטים של ה-205 בנפרד. הצמיגים יימכרו עם הג'אנטים, ולא בנפרד. 3000 ש"ח.

ניתן לרכוש גם ברגים לג'אנטים - הברגים חדשים, בני חודש וחצי ויש קבלה מלובינסקי.

052-4577039. לא להשאיר ה"פ, אני לא מחפש חבר להתכתבויות.

בצער רב וביגון קודר, עומר.

norm_808F5415A44D4C14B4DBF8B36A44DEAD.jpg

norm_0991A3897AE54A8BA8B8544E9130FC82.jpg

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...