Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על תחשבו שאני גיידמאק.. אני לא מסוגל לקנות מגבר כזה שהוא המגבר הכי יקר (כ- 7000 ירו אולי קצת פחות :wink:) של AUDISON...

http://www.audison.com/default.asp?lang=eng

אבל הייתי מעוניין לדעת מספר דברים:

המגבר הנ"ל הוא נחשב דואל מונו שכל אחד משני הערוצים שלו הם CLASS A... השאלה היא:

איזה דרייברים אמור להגביר מגבר זה? סאבים SQ או קומפוננט מאוד יוקרתי?

לשם מה יצרו מגבר שכזה מדהים שכזה? ומה השימושים (אשר יהיו שווים באמת את ההשקעה במגבר זה) בו?

אני מקווה של יסגרו תר'ד זה מיידית.. ושיתנו לי כמה תשובות מכיוון שאני פשוט לא יכול להסביר את העניין שלי במגבר שהוא יצירת אומנות שכזו..:smile:

מנואל...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כתבתי הודעה שלמה ומחקתי אותה.

תתפלא, אבל ניתן להשיג את המגבר הזה בארץ תמורת מחיר סמלי של כמעט 40,000 ש"ח. יש אותו במס' רכבים בארץ, כולל ברכבו של זמר מאוד מפורסם.

בגדול המגבר הזה משלב את עילית הטכנולוגיה ומיועד לאנשים בעלי ממון שלא מוכנים להתפשר על איכות ו\או אנשים שמקריבים את כל חייהם, כספם ומרצם לתחביב הזה.

מעבר לכך המגבר הזה מעניק יחצנות בלתי רגילה לאודיסון, שגם כך ידועה כיצרנית מגברים מהמובילות בעולם.

למגבר הזה ניתן לחבר מה שרוצים, ולרוב מי שיש ברשותו את הממון לקנות מגבר אחד כזה גם ימצא את הממון למגברים נוספים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה על התשובה..

הייתי רוצה לראות כמה דוגמאות להתקנה של מגבר זה ברכבים וסוגי דרייברים שחוברו אליו..

אז אם אפשר לינקים או תמונות... הנושא נורא מעניין אותי..

תודה מראש מנואל...:grin:

פורסם

חברה אני מחכה לעוד דעות.. התנסויות ... אולי מערכות שבהם הורכב המגבר הנ"ל...

שוב תודה...

פורסם

הייתי רוצה להקפיץ נושא זה...

חברה אני עדיין מחכה לכמה תשובות... דעות...התנסויות עם המגבר הנ"ל...

• תוכן חדש...