Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

היום גליתי משהו חדש (שגם לא הופיע בבדיקת הקנייה שביצעתי) ברכב שנקנה לפני שבוע, לאחר הוספתי גז למזגן ועברו כמה שעות טובות מהמילוי, הפעלתי את המזגן.

לאחר שעה בערך של עבודה רצופה של המזגן (על קירור כמובן) הבחנתי בטיפות המים בשטיח של הנוסע, כיבית את המזגן ואז הופיעו עוד כמה טיפות בתדירות קצת יותר גבוהה.

כאשר המזגן כבוי אין כל טיפטוף.

האם הלך הראדיאטור חימום? (למרות שהמזגן היה על קור)

האם מישהו מכיר את התקלה?

** מדובר בפיג'ו 106 XS שנת 97 (דור 2)**

תודה על העזרה

שי

פורסם

הטפטוף הנו כנראה מטיפות מיים הנוצרות הבמזגן (ביחידה הפנימית). יתכן וצנורית הניקוז החוצה סתומה מלכלוך או עלים או שיש צנורות מתכת חשופים, של המזגן, מתחת לדשבורד ואז בהיותם קרים מתעבות עליהם טיפות מיים מהאויר הלח. יש לבדוק אם מגש איסוף וניקוז המיים עם הצנורית שלמים ונקיים ואם יש צנורות מתכת חשופים (של המזגן) אז לעוטפם בנייר זפת מבודד מיוחד.

כל מזגניסט רכב טוב יסדר זאת בעלות לא גבוהה.

מכיון שהטפטוף רק כשהמזגן פועל אז זה נובע ממנו ולא מרדיאטור החימום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מישהו יכול לעזור לי בכך שיאמר לי היכן ניתן למצוא את אותה צינורית ניקוז? או מיכל?

עשיתי חיפוש היום ולא ממש מצאתי משהו דומה לזה

תודה מראש

פורסם

הצינורית אמורה ליהיות מעל האיזור הרטוב.

תזיז את השטיחון ותעיף מבט על קיר האש ולמעלה מעל איפה שהנוסע שם את הרגליים.

אמורה ליהיות צינורית או פלסטיק שפינה לתוך הקיר אש.

תבדוק שהטיפטוף הוא לא משם ואם זה צינורית שהיא לא סתומה

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, אותה בעיה קיימת גם אצלי, אלא שלמרבה הפלא, א) זו הפעם הראשונה שאני רואה את התופעה

ב) צינורית הניקוז כן מטפטפת ובקצב סביר...

השערות?

גילי (פיאסטה 98 )

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...