Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשירשור על מכוניות חדשות סיפרו על מרצדס עם כנפי השחף שעומדת לצאת . לכאורה ידיע חשובה

אבל , התעלמות.

תהרגו אותי אני לא מבין . יש לכם משהו נגד מרצדס או מה ? אחת המכוניות הנחשקות ביותר בעולם , ושניסו לחקות אותה הכי הרבה , אפילו למבו ניסו לחקות את דלתות השחף ואתם מתרכזים באופל קורסה ובוולבו .

משהו קורה פה יש בפורום המון דיבורים על במוו ועל הרבה אחרות וכולם מתעלמים ממרצדס למרות שבשנים האחרונות היא הוציאה מכוניות הרבה יותר יפות מכולם /מכוניות שיופין לא פגע בשימושיות יום יום CLS . הCL החדשה נראת כמו SLR קטנה ובשחור היא בכלל נראית אכזרית , ועדיין אפשר ליסוע איתה למכולת , ואח"כ לצאת לטיול מהנה מאוד בכבישים מפותלים (במיוחד בגרסת הAMG) , ומבחינת חברי הפורום יוק.

פשוט מענין אותי למה? מה יש לחברי הפורום נגד מרצדס , ולמה אם זה היה במוו היה הרבה יותר רעש.

אשמח לשמוע את דעתכם בנדון

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה אנשים לא סובלים מרצדס (:wave2: )

לפי הסיפורים, (ואין לי שמץ של מושג, מדובר בשמועות!) זה לא רכב להתנהל איתו ביום יום.

פורסם

לדעתי האישית, מרצדס היא אחד הרכבים הכי פחות סקסיים שנוסעים על הכביש. ולא משנה אם יש לה כנפי שחף וחרטום של F1 או שיש לה כובע צהוב, מונה בדשבורד ויד שעירה מחוץ לחלון.

מי שנוסע במרצדס תמיד ייראה כמו נהג מונית, או אם הוא נוסע במרצדס ספורטיבית - כמו מאהב\ת של עבריין בכיר.

נ.ב. שימו לב לשתי המילים הראשונות בהודעה. זו דעתי האישית המבוססת על סטיגמות, דעות קדומות, גזענות וצרות אופקים. אבל זה מה שסחבק מרגיש כלפי מרצדס. וסחבק מאמין שהוא לא היחיד.

פורסם

חבל שעדיין אתה דבק בסטיגמות. ולפי ההתרשמות שלי ממך בפורום אני רואה שאתה מכיר מכוניות ולא מאתמול.

זה כמו סקודה.

סקודה = נהג מונית.

אתה מוזמן לראות את הסופרב השחורה שלי בכל עת ולומר לי אם אפילו עולה בך זכר למונית.

חבל שאתה בוחר להדביק סטיגמות לאחת מחברות הרכב היותר טובות שיש. וזאת עובדה.

ונכון שזו דעתו האישית של סחבק, אבל בכל זאת חבל :-(

פורסם

אני דווקא אוהב מרצדס.

וקשה לא לאהוב כשעומדת אחת מחוץ לבית. לא משנה מאיזה דגם, שנה, מנוע, גימור.

כנראה שהסחבקים בעלי הדיעות המשופעות לא נהגו על אחת מימייהם.

אלעד

פורסם

לא נהגתי מעולם על מרצדס, זה אולי המותג היחיד שנמכר בארץ שמעולם לא בחנתי, אבל לדעתי מרצדס היא אחת המובילות בתחום העיצוב כבר כמה וכמה שנים. A-Class המהפכנית (והמתהפכת, אבל שטויות - כשמנסים דברים חדשים תמיד יש מחלות ילדות...), Smart הקטנה, SLR המדהימה, CLS המרשימה והמקורית. זה כבר מעבר לעוד עיצוב נחמד, זו תפיסה כוללת של הובלה בתחום העיצוב - ומבחינתי זה נותן למרצדס הרבה נקודות זכות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בשירשור על מכוניות חדשות סיפרו על מרצדס עם כנפי השחף שעומדת לצאת . לכאורה ידיע חשובה

אבל , התעלמות.

בברכה יהודה

קראתי הפנמתי ואמרתי ווואווו אבל.. אם הייתי רושם וואוו בפורום המנהלים לא היו אוהבים את זה... יש הודעות שאין יותר מידי מה להגיב להם אבל זה לא מוריד מהחשבות שלהם... אני אישית אוהב מרצדס

מכונית איכותית וחברה שמשיקיעה הרבה בפיתוח של הרכבים שלה ,בטכנולוגיות שיש בהם, ברמת הגימור שלהם. גם בתור חובב מוטוריקה , יש להם הרבה ריכבי ספורט וגירסאות חזקות לרכבים וגם.. היא משקיעה הרבה בספורט המוטורי... דבר שמפחנתי מעלה את ערכה בהרבה

בהרבה "רמות" {מנהלים, פאר וכאלה} אני מניח שאם אנשים היו צריכים ליבחור מכונית חדשה מהחברה בדר"כ מרצדס היא המנצחת {לפחות אני ככה}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

לטעמי האישי יש לסדרה הרגילה שלה A C E S עיצוב סתמי כבד ומכוער.

מקריאת כתבות ההגה של הספורטיביות SL ו-CL מת.

SLR? כמו שאהרנוביץ' כתב:"בניגוד למקלארן F1, מרצדס SLR מיועדת לנהגים שארנקם גדול מיכולתם ליד ההגה. מילא מערכת בקרת יציבות, אבל "הג'י-טי המוחלטת" מצויידת בגיר אוטומטי. פאנג'יו בטח מגחך בקברו".

אבל אני משאיר את הטוב לסוף, אני לא יכול להכחיש שהעיצוב של ה-CLS כבש אותי :oops:

פורסם

האמת שבשנתיים האחרונות היא דיי מפתיעה.

אהבתי מאוד, אבל מאוד את ה CLS המרשימה, ה S החדשה עדיפה כבר על ה 7, לפחות מבחינתי.

ואם הייתי צריך לבחור בין M6 ל SL55 AMG, בלי לחשוב SL בשמלה שחורה ומגרה, פעמיים בבקשה.

הבימרים שכרגע הייתי מעדיף על פני מרצדס בהיצע הקיים הינה M5 בתור רכב ספורט סלון, למרצדס עם כל הכבוד ל AMG, אין מתחרה ל M5.

Z4 על ה SLK, למרות שאם ה SLK היא 55 AMG גם כן, אז אותה, עד שתצא ה M.

בכיוון רכבי השטח אני דיי חצוי, אבל מרצדס חברה שאין לזלזל בה.

Maserati.

פורסם

SLR? כמו שאהרנוביץ' כתב:"בניגוד למקלארן F1, מרצדס SLR מיועדת לנהגים שארנקם גדול מיכולתם ליד ההגה. מילא מערכת בקרת יציבות, אבל "הג'י-טי המוחלטת" מצויידת בגיר אוטומטי. פאנג'יו בטח מגחך בקברו".

לא מסכים. ה-SLR היא מכונית המיועדת לאנשים עשירים שרוצים מכונית מאוד מהירה, ועם התנהגות כביש יוצאת מן הכלל, אבל הם כל כך שמנים ועצלים שהם לא מוכנים לוותר על אף אביזר נוחות.. כמו שג'רמי קלארסון אמר, זו מכונית שאפשר לשייט איתה לנרברגרינג בנוחות מוחלטת, לעשות הקפה עוצרת נשימה, ואז לחזור הבייתה בנוחות מוחלטת. אם כבר זה דבר הרבה יותר קשה לביצוע מאשר סתם עוד מכונית מירוץ עם לוחית רישוי. לא שזו תהיה הבחירה שלי כשיהיה לי את הכסף, אבל אני מאוד מאוד מכבד את האוטו הזה כהישג הנדסי.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לא מסכים. ה-SLR היא מכונית המיועדת לאנשים עשירים שרוצים מכונית מאוד מהירה, ועם התנהגות כביש יוצאת מן הכלל, אבל הם כל כך שמנים ועצליםלמה דווקא שמנים ועצלים ? למה לא בורגנים שאוהבים יין בורגונדי ביחד עם מכונית המירוצים שלהם ? ורוצים להראות לכול הנהגי מרוץ המסוקסים מהיכן משתין הדג ? שהם לא מוכנים לוותר על אף אביזר נוחות.. כמו שג'רמי קלארסון אמר, זו מכונית שאפשר לשייט איתה לנרברגרינג בנוחות מוחלטת, לעשות הקפה עוצרת נשימה, ואז לחזור הבייתה בנוחות מוחלטת.דרך אגב הוא גם אמר את זה על הCL כשהחליף אותה בפרארי , הוא אמר משהו כמו "בCL אפשר לנסוע מלונדון למונקו לארוחת ערב ולחזור בלי גב שבור" אם כבר זה דבר הרבה יותר קשה לביצוע מאשר סתם עוד מכונית מירוץ עם לוחית רישוי. לא שזו תהיה הבחירה שלי כשיהיה לי את הכסף סתם לשם הענין למה לא ? ומה כן? , אבל אני מאוד מאוד מכבד את האוטו הזה כהישג הנדסי.

עמוס

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני ממש לא מבין מה הפואנטה של השרשור , מי אמר שלמישהו יש משהו נגד היצרן מרצדס?

מה אנחנו אמורים לעשות ? לפתוח כל יום דיון סגידה ליצרן? אולי גם אסור להגיד עליהם מילה רעה?

ותסלח לי אבל מה כל כך מלהיב בכנפי שחף? עברנו את שנות ה 80 זה לא כזה חידוש.

GOT סחוג?

פורסם
אני ממש לא מבין מה הפואנטה של השרשור , מי אמר שלמישהו יש משהו נגד היצרן מרצדס?

מה אנחנו אמורים לעשות ? לפתוח כל יום דיון סגידה ליצרן? אולי גם אסור להגיד עליהם מילה רעה?

על מה אתה רוצה שנדבר בפורום כללי אם לא על זה?

ותסלח לי אבל מה כל כך מלהיב בכנפי שחף? עברנו את שנות ה 80 זה לא כזה חידוש
זה מגניב אחושרמוטה.

אני מסכים עם דעתו של אישפוז. כנראה צריך להיות בנאדם מסוג מסויים כדי לקנות מרצדס. ואני לא מתכוון ללומר שה-CLS יפה, אני מתכוון ללקנות אותה בכסף שעבדת בשבילו. לא הייתי עושה את זה בחיים.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אני לא נשאר אדיש כשעוברת מרצדס ישנה ליידי (מרצדס ישנה=מרצדס צד"ל לכל המאוחר).

הדגמים של סוף שנות ה-80' ותחילת ה-90' פשוט לא מדברים אלי. העיצוב שלהם סתמי והרכב לא משדר את הדבר שאני מחפש.

לזכותם יאמר שלאחרונה חל שיפור מסויים בנושא, אבל עדיין לא ברמה שיגרום לי לחלום בלילה על איך אני נכנס לסוכנות ומזמין אחת :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדיין לא הבנתי מה המסקנה.

זה מגניב אחושרמוטה..

גם אסלת בידה , אולי נדבר על זה קצת?

GOT סחוג?

• תוכן חדש...