Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שסימנתי באדום, יש 3 דגמים שלמעשה 2 מהם זה GL והשני ללא תוית, ורואים שהקוד דגם שונה.

יש הבדל עצום במחיר , למה ? ומה תכלס ההבדלים ?

ושאלה נוספת, ראיתי שיש דגם עם הנעה כפולה

כמה זה מיתבטא באמינות וצריכת דלק ?

הרעיון שלי שזה לצרכי אמפיביות , לא טיולי גיפים אבל לרדת פה ושם לחוף ולכל מיני קיצורי דרך, אז זה גם בעל עבירות משמעותית מההנעה הקדמית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסתכלתי במחירון מודפס, אלה שעולות 52,000 הן כנראה ה-AWD (הנעה כפולה).

ה-AWD יצרוך יותר דלק בצורה מורגשת, יש בו יותר חלקים שיכולים להתקלקל כך שהאמינות עלולה להיפגע (אבל לא בהכרח). העבירות תהיה יותר טובה, אבל זה לא ג'יפ.

לא יורדים לחוף עם רכב.

אגב, בשנים האלה יש אלטרנטיבות עדיפות ומודרניות לאימפרזה, אפילו הלנטיס יותר טובה (אם אתה מחפש משפחתית).

אורי

פורסם

אבל יש 2 שעולות יותר מה GL הרגיל , אז נגיד שאחת זה AWD , והשניה ?

האם צריכת דלק של AWD יכולה לרדת בנסיעה משולבת מ 1:10 ?

מיבחינת מה שאני מחפש ,עליתי בתקציב (40~), אבל זה עדין נישאר על משפחתית אמינה/חסכונית וידנית.

מה שעל הפרק זה אימפרזה 95-98 כסופה או כחולה, קסרה 2001 פנסים עגולים 1.6 או 1.9 TD, באלנו 95-98 ידנית כאופציה אחרונה.

ובישביל הפרוטוקול, בנתניה זה הכי אחי לרדת עם רכב לים וגם יש יותר שבילים של קיצורי דרך מאשר כבישים שלא עושים עיקוף של חצי עיר, אז AWD קורץ לי

פורסם

ובישביל הפרוטוקול, בנתניה זה הכי אחי לרדת עם רכב לים וגם יש יותר שבילים של קיצורי דרך מאשר כבישים שלא עושים עיקוף של חצי עיר, אז AWD קורץ לי

מכונית משפחתית זה לא ג'יפ.

צא מהסרט.

אתה אל יורד לחול טובעני עם מכונית כזו.

ההנעה הכפולה נועדה לצרכי אחיזת כביש.

אל יותר מזה.

שוב, זה לא ג'יפ. אין לו עבירות של ג'יפ, לא מרווח גחון, לא הילוך נמוך, לא צמיגי שטח...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לעניות דעתי הפרש במחיר הוא עקב מצב הרכב היות וזה מחיר משוקלל

מ"ס הידיים +מספר הק"מ משנים את מחיר הרכב בצורה משמעותית.

פורסם
אבל יש 2 שעולות יותר מה GL הרגיל , אז נגיד שאחת זה AWD , והשניה ?

האם צריכת דלק של AWD יכולה לרדת בנסיעה משולבת מ 1:10 ?

לפי מה שראיתי זאת שעולה 52K זה AWD, אין לי מושג למה יש שתיים.

לגבי צריכת דלק אני לא בטוח, אבל אם חבר שלי עושה 1:11 משולב ב-1.6 ידנית, אז ה-AWD יכולה לרדת מ-1:10.

החוף מיועד לאנשים.

אורי

פורסם
"אפילו הלנטיס יותר טובה (אם אתה מחפש משפחתית)"

זה לא נכון .

זה כן נכון.

היא יותר בטוחה, יותר שקטה, יותר מודרנית, ולא פחות אמינה. הדגם של 99 ומעלה כמובן עדיף.

האימפרזה כנראה יותר טובה מה-323 הקופסתית למשל, אבל פחות מהלנטיס.

זאת דעתי.

אורי

פורסם

אז ע'פ השערות ונצא מנקודת הנחה שאני הולך רק על LX או GL ולא AWD אז אני צריך להיתייחס למחירון הנמוך של ה GL ולנמוך יותר של ה LX.

ושוב בישביל הפרוטוקול: גם אם כן עלה במוחי ליקנות AWD, בנתניה כן יש יותר חוף מאנשים ויש הרבה שטחי חוף לא לרחצה שהם לא דיונות ולא צריך גיפ כדי להגיע אליהם.

אני מודה לכולם על ההשתתפות הרצינית ובאמת יש פה אחלה פינה לקבל ייעוץ הולם.

• תוכן חדש...