Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. מאיפה הבאת את הנתון הזה? המנוע לא היה תפוס. המוסך פשוט המציא את זה. הדבר היחיד שהתקלקל היה המצבר.

היה זכור לי במעורפל הסיפור הזה מג'יפטריפ...בכל אופן הגעת בגרירה, נכון?

מוסך שתקוע כל כך עמוק, עם רכב שלא מצליחים לפתור לו תקלה, רוצה רק לפתור לו את התקלה, ולא מחפש לעצמו הרפתקאות עם סיפורים כמו מנוע תפוס, לרכב שנכנס בנסיעה.

אך, משנה זהירות במצב כזה הכרחי, כפי שציינת.

פורסם

הרכב הגיע בגרירה, לאחר שבמשך שעתיים של נסיעה לכיוון המוסך החשמל ברכב הלך ודעך, כמו רדיו, אורות וכו' , עד שהסולנואיד במשאבת ההזרקה לא קיבל את המתח המינימלי שדרוש לו לצורך עבודה והמנוע כבה. אני לא יודע איך ולמה, אבל או שהמידע הזה לא הועבר אל המוסך שאליו הרכב הגיע בגרירה, או שהמוסך העדיף להתעלם מהמידע הזה.

פורסם

עידכון לגביי כל השאלות שנשאלתי כאן

לחץ דרוש במשאבת הזרקה עד 5.5 BAR אצלי היה מנימום 1.5 BAR נמוך מידי להזריק בארבעת המזרקים בו זמנית לפי בדיקה בספרות טכנית .

לגביי תפיסת המנוע בדקתי לבד במוסך היום המנוע בקושי רב מסתובב ,הוצאתי פלגים לראות אם ישתחרר לחץ של הבוכנות גם זה לא עזר .

פרט חשוב שלא צינתי הרכב ניקנה בסכום של 4000 שקל בידיעה שיש לי בודי טוב וצריך להחליף כנראה מנוע לאחר שלבעלים הקודם הלך ראש המנוע ,לקחתי סיכון והחלטתי להשקיע בראש מנוע משופץ במקום להחליף ישר מנוע מפרוק {היום אני יודע שטעיתי בשיקול של קניית הרכב אוליי בגלל מחיר רכב נמוך אך לא בדקתי לפני את מחירי חלקי החילוף לרכבים אלה בשוק }

מטעויות תמיד לומדים כך אומרים.

החלטתי להחליף מנוע מפרוק ביום א יגיע המנוע תנו לי רעיונות איך לבדוק את המנוע לפני שאני מרכיב אותו ברכב ,ובזמני החופשי הפרק את המנוע שניתפס והבדוק מדוע הוא הלך .

לפעמים לוקחים סיכונים פעם מצליחים ופעם צריך להשקיע כל יום אנחנו מתעוררים ליום חדש באוניברסיטה של החיים .

באוניברסיטה של החיים כולם מגיעים לאותו מקום גם המלומדים וגם הפחות מלומדים .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...